Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 72 m2, České Budějovice

5 635 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 3+kk, 72 m2, České Budějovice

Právě teď máte šanci získat byt za jedinečnou cenu v projektu Dubičný potok. Od 1. 4. 2024 spouštíme 20% předkolaudační slevu na prvních 15 zarezervovaných bytů (v inzerci již vidíte cenu o tuto slevu poníženou) Nenechte si tuto šanci ujít a zavolejte si o více informací k akci i na byt s označením D.A.3.01 o celkové výměře 82,65 m2.
Nabízený byt se nachází obytné zóně, která odpovídá modernímu stylu bydlení a nabízí pro každého něco. Navíc vytváří příjemné prostředí pro život nejen v bytě, ale i jeho okolí. Dětské hřiště, workout pro dospělé, hřiště na petang, atrium plné zeleně, zelenou plochu se hřištěm, vodní plochu s naučnou stezkou a přírodním hřištěm pro děti, prostor pro venčení psů, ptačí budky, hmyzí domky, altán u vody i grilovací zónu pro rezidenty.
Zeleň a příroda na dosah ruky nejsou však jedinými bonusy. Výborná dopravní dostupnost, kdy zastávka MHD je přímo před objektem, vzdálenost do centra kam na koloběžce dojedete za 5 minut, parkoviště v podzemí poskytující nejen zaručené parkování, ale také komfort v podobě stabilní teploty, ať venku mrzne, prší nebo je horký den. Navíc se vám při vjezdu i výjezdu bude závora zvedat automaticky po přečtení vaší SPZ. Do všech vnějších vstupů do domu, k autům či kolům se dostanete pomocí karty, která odemkne elektronické zámky.
Díky umístění parkoviště v podzemí je zóna kolem domů bez dopravy a všudepřítomných aut. Žádný asfaltový prostor, který by se v létě rozpaloval a ohříval okolí a v zimě vyžadoval odklízení sněhu. Místo toho je na střeše parkoviště vybudovaná zelená zahrada s automatickým zavlažováním.
A aby té zeleně a příjemného klima bylo dost, jsou i střechy domů zelené a bezúdržbové. K tomu zvyšují tepelný komfort.
První nadzemní podlaží je řešeno jako zázemí pro rezidenty a je zde připraveno množství obchodních jednotek. Káva a zákusek přímo v prostoru zeleného atria, ať už pro vás nebo vaši návštěvu, určitě zpříjemní den.
Výhodou bytu D.A.3.01 jsou dva balkony. Jeden, menší o rozměru 4,53 m2 je umístěný u ložnice, která z jedné strany sousedí s koupelnou a z druhé s dalším pokojem. Pro váš ještě větší komfort je v bytě samostatné WC, takže klasické nepříjemnosti s obsazenou koupelnou odpadají. Větší balkon o rozměru 5,75 m2 v podstatě rozšiřuje hlavní obytný prostor a vcházíte na něj z obývacího pokoje.
Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem a má příjemnou velikost 28,73 m2. Toto vnitřní i vnější uspořádání vytváří dostatečný prostor pro společné stolování s rodinou nebo přáteli, ať již uvnitř bytu či na čerstvém vzduchu.
Výměry jednotlivých místností najdete na přiloženém půdorysu.
K bytu je potřeba koupit minimálně jedno parkovací místo.
3D model a grafika jsou pouze ilustrativní a nemusí odpovídat skutečnosti.
Číslo zakázky: 020-NP07343
Město: České Budějovice
Ulice: Vrbenská
Dispozice: 3+kk
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 72 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Skeletová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: MHD
Balkón: Ano
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petra Puschnerová

Puschnerová Petra


 
Tel. na makléře:
+420 739 332 258

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.