Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 69 m2, Karlovy Vary

2 300 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 3+kk, 69 m2, Karlovy Vary

Představujeme Vám prodej bytu v osobním vlastnictví, o celkové velikosti 69 m2 v 6. podlaží cihlového bytového domu bez výtahu. Byt vznikl spojením čtyř samostatných bytových jednotek s vlastními vchody (nyní zazděné sádrokartonem) v půdní vestavbě bytového domu. Byt sestává ze čtyř místností o aktuální dispozici 3+kk. Příčky mezi pokoji jsou stěny, kterými jsou obestavěny dřevěné trámy a nabízí tím mnoho variant stavebních úprav od vybudování několika samostatných bytových jednotek až po vybudování zcela atypického otevřeného loftového prostoru s přiznanými trámy. Dalšími variantami úprav je zachování stávající komfortní dispozice 3+KK, nebo je možné prostor upravit na klasickou dispozici 2+1. Díky široké možnosti stavebních úprav je nemovitost vhodná pro investiční účely.
Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěn dálkovým přívodem tepla z městské teplárny Karlovy Vary, která odebírá teplo ze Sokolovské uhelné. Díky podepsanému memorandu s městem Karlovy Vary jsou ceny dodávek tepla stabilizovány do roku 2035. Vzhledem k tomu, že se nejedná o topení plynovým kotlem, jsou náklady na vytápění a odběr teplé vody oproti současným běžným cenám na trhu několikanásobně nižší než u ostatních dodavatelů. Dům má novou střechu a zateplení fasády SVJ plánuje. Aktuálně má dům PNEB E.
Čtvrť Rybáře se nachází v docházkové vzdálenosti do administrativního a turistického centra města a je jedním z nejpohodlnějších klidných míst k trvalému pobytu v Karlových Varech. Dům je situován jen pár minut pěší chůzí od volnočasového areálu Rolava. Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte makléře pro více informací nebo sjednání nezávazné prohlídky. Rádi Vám pomůžeme se zajištěním financování.
Číslo zakázky: 032-NP07801
Město: Karlovy Vary
Ulice: Majakovského
Dispozice: 3+kk
Číslo podlaží v domě: 6
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 69 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jaroslav Noska

Noska Jaroslav


 
Tel. na makléře:
+420 725 482 013

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.