Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, 69 m2, Praha 10 - Hostivař

7 491 000 czk / za nemovitost
Včetně právního servisu a provize RK

Prodej bytu 2+1, 69 m2, Praha

Bytová jednotka č. 26 s dispozicí 2+1 a podlahovou plochou 68,8 m² se nachází v 2. podlaží. Je orientována na jih a severovýchod. V ceně bytu je zahrnuta sklepní kóje a přiřazené parkovací stání.

Jedná se o vzorovou jednotku. Vybavení včetně kuchyně je zahrnuto v ceně!!!

Venku je obyvatelům domu k dispozici příjemná společná zahrada. Její zpevněná část láká k posezení na vzduchu a slunci, zatímco nezpevněná vybízí k zahradničení. Můžete se tady například pustit do pěstování zeleniny, bylinek i květin.

Venku je obyvatelům domu k dispozici příjemná společná zahrada. Její zpevněná část láká k posezení na vzduchu a slunci, zatímco nezpevněná vybízí k zahradničení. Můžete se tady například pustit do pěstování zeleniny, bylinek i květin.

Budova architekta Bohumila Hübsmanna, kde pravděpodobně v roce 1919 začalo fungovat Bio Svět, tvoří roh ulic U Pekáren a Dolnoměcholupská. I jako Bydlení U Pekáren se stále pojí s filmem. V sousedství jsou situované filmové ateliéry, na skok je také moderní obchodní a zábavní centrum VIVO! Hostivař. Od Bydlení U Pekáren si můžete snadno zaskočit za filmovými zážitky, ale také dobrým jídlem nebo nákupy. Pestré vymoženosti města doplňuje nedaleký přírodní park Hostivař s Hostivařskou přehradou.

Hostivař se pyšní plnohodnotnou dopravní infrastrukturou, vlak, bus i tram navazují na stanice metra Depo Hostivař a Chodov. Spojení s centrem je vzdálené několik málo minut chůze, jako vlakové nádraží Praha-Hostivař, autobusová stanice U Továren, tramvajová a autobusová zastávka Nádraží Hostivař. Prakticky za rohem je nájezd na Průmyslovou ulici, jeden z hlavních silničních tahů Prahy.
Číslo zakázky: 205-NP08793
Město: Praha 10 - Hostivař
Ulice: U Pekáren
Dispozice: 2+1
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 69 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: D
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 2
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Věra Lukešová

Lukešová Věra


 
Tel. na makléře:
+420 733 433 800

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.