Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 46 m2, Praha 4 - Nusle

6 063 000 czk / za nemovitost
Včetně právního servisu a provize RK

Prodej bytu 2+kk, 46 m2, Praha

Bytová jednotka má dispozici 2+kk a podlahovou plochu 44 m². Je umístěna v 4. podlaží domu s orientací na jižní stranu do vnitrobloku. Stav před rekonstrukcí umožňuje každému majiteli jednotku individuálně dotvořit dle vlastního vkusu. V ceně jednotky je praktická sklepní kóje.

Bytový dům je situován uprostřed všeho dění, v dynamické čtvrti Podolí se skvělou dopravní dostupností, vynikající občanskou vybaveností, širokým společenským i sportovním vyžitím. Výhodnější byt v tak atraktivní lokalitě budete hledat jen těžko. Investujte tam, kde hodnoty prověřil čas. Zakotvěte v historickém bytovém domě pod bájným Vyšehradem.

Starobylá osada Podolí, dnes prestižní městská čtvrť, oslní magickou atmosférou, stejně tak i perfektní dopravní obslužností a dokonalou občanskou vybaveností. Prémiové lokalitě vévodí monumentální vodárna, známá je i pro svůj plavecký stadion, Žluté lázně, ostrov Císařská louka nebo Vltavské nábřeží, také obchodní a společenské centrum Arkády Pankrác s největším meduzáriem v Evropě. Za pozornost stojí i kultovní Podolské schody na Vyšehrad s jeho pozoruhodnými výhledy a působivým geniem loci.

Bydlení blízko rušného centra, ale na dosah klidu přírody. Mýtický Vyšehrad, ale i vymoženosti 21. století a rozvinutá infrastruktura, cyklostezky i sportoviště, psí hřiště, příjemné podniky, občanské služby, nákupy i odpočinková místa. To vše náleží k Bydlení Sinkulova, charakteristickému také skvělou dopravní dostupností jak automobilem, tak MHD.

Do centra i ven z Prahy se dostanete lusknutím prstu. 3 minuty vozem je vzdálený nájezd na ulici Podolské nábřeží, 3 minuty to trvá na ulici 5. května s připojením na dálnici. V docházkové vzdálenosti je metro C Pražského povstání nebo Vyšehrad, také tramvajová zastávka Pražského povstání nebo autobusové stanice Doliny a Klikovka.
Číslo zakázky: 205-NP08798
Město: Praha 4 - Nusle
Ulice: Sinkulova
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 4
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 46 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 2
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Věra Lukešová

Lukešová Věra


 
Tel. na makléře:
+420 733 433 800

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.