Prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví, 22 m2, Praha 6 - Dejvice

3 755 000 czk / za nemovitost
Včetně provize RK a právního servisu

Prodej bytu 1+kk, 22 m2, Praha

Dovoluji si Vám nabídnout Ubytovací jednotku o dispozici 1+kk a podlahové ploše 20,6 m2, která se nachází v 5. podlaží a je orientovaná do ulice. Standard White Wall je bílé místo, do kterého můžete snadno promítnout své barvité představy. Je jenom na vás, jak si představujete ideální domov. Sami si zvolíte, jak by měly vypadat podlahy, obklady, kuchyňská linka, sanita či osvětlení. Všech pět klíčů k perfektně vyladěnému bydlení máte ve svých rukou. Finální podoba interiéru je v režii nových majitelů.

Celkovou plochu jednotky 21,9 m² doplňuje sklepní koje o velikosti 1,3 m². BackYard Dejvice reprezentuje dynamiku života ve městě a současně skýtá i tolik potřebné poklidné zázemí. Zelený vnitroblok nabízí vedle grill zóny i místa pro piknik a posezení, stejně jako prostor pro relax nebo praktickou kolárnu.

Dejvice, zasazené v sousedství Stromovky a Divoké Šárky, představují významné centrum vzdělání a vědy. Na blízkost prestižních univerzit odkazuje již název ulice Studentská. BackYard Dejvice je situovaný přímo v srdci Dejvic. Kulaťák, Vítězné náměstí se stanicí metra A Dejvická je dostupné za 2 minuty chůze od domu. Do centra to MHD trvá 14 minut, autem 20 minut. Vlastní auto však není nezbytné. V Dejvicích máte k dispozici sdílená vozidla i kola. Všude se navíc dostanete pohodlně pěšky, veškerá občanská vybavenost je tady při ruce. Ve čtvrti plné kaváren, restaurací, klubů, zábavy, kultury i sportovně-relaxačních míst je každý den perfektní.
Číslo zakázky: 205-NP08791
Město: Praha 6 - Dejvice
Ulice: Studentská
Dispozice: 1+kk
Číslo podlaží v domě: 5
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Celková plocha: 22 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Po rekonstrukci
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 1
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Věra Lukešová

Lukešová Věra


 
Tel. na makléře:
+420 733 433 800

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.