Prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví, 30 m2, Praha 7 - Bubeneč

8 280 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 1+kk, 30 m2, Praha

Svěží bytová jednotka ve standardu fit out o podlahové ploše 29.5 m² má dispozici 1+kk. Nachází se v 1. podlaží šestipodlažního secesního domu a láká také na božské výhledy. Celková plocha bytu je 29.5 m². Další prostor nabízí společný dvorek s kolárnou. Rekonstrukcí vyladěné bydlení v příjemně klidné ulici Na Výšinách je dokonale vyvážené jako secese, která mu dala atraktivní podobu. Spojení krásy a citu, stejně jako ryze praktická rovina s vysokým stupněm pohodlí osloví jednotlivce i páry. Jednotka je nabízena včetně vybavení.

Mezi parky Letenská pláň a Stromovka vane do klasického městského života svěží vítr. Neubírá přitom ani špetku z pestré palety vymožeností moderní metropole. Pohodlně se dá dojít za sportem, kulturou, zábavou, výbornou kávou a dobrým jídlem, stejně jako nákupy či vzděláním.

Jen 270 m od domu leží zastávka tramvaje Korunovační, zastávka Sparta pak 450 m. Za 7 min. tramvají se dá dostat na Metro A Hradčanská, za 10 min. na metro C Vltavská. 6 min. autem je vzdálené Nádraží Holešovice. Na Výšinách, jen kousek od ulice Milady Horákové máte vše na dosah. A nejenom to. Všude lehce dohlédnete.

Na Výšinách uvidíte dál než jiní, také díky efektním balkónům. Šestipodlažní činžovní dům stavitele Josefa Rychtery je získal prostřednictvím důmyslné rekonstrukce. Moderní standardy a technologie se po citlivých úpravách elegantně snoubí s historickými prvky. Odkazují na počátek století, kdy dům vznikl (pravděpodobně v roce 1912). Nabývají podoby řemeslného kování na oknech nebo kazetových vstupních dveří. Představují zajímavý doplněk fasády, která si po renovaci secesně pohrává s tóny oblačného nebe.
Číslo zakázky: 205-NP08784
Město: Praha 7 - Bubeneč
Ulice: Na výšinách
Dispozice: 1+kk
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 30 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Po rekonstrukci
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: D
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Věra Lukešová

Lukešová Věra


 
Tel. na makléře:
+420 733 433 800

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.