Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, 62 m2, Říčany

5 300 000 czk / za nemovitost
cena včetně provize a všech poplatků

Prodej bytu 2+1, 62 m2, Říčany

Nabízíme k prodeji byt 2+1 o výměře 62 m2 v osobním vlastnictví, nacházející se na Alšově ulici v Říčanech, ve 2.patře bytového domu bez výtahu. Byt se skládá ze dvou slunných pokojů, samostatné kuchyně, prostorné koupelny s wc, komory v bytě a k bytu náleží také sklep. S užitnou plochou 62m² tento byt nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení nebo pronájem.

Výhodná lokalita - tento dům se nachází v centru města v blízkosti státního říčanského gymnázia, 10 min. od vlakového nádraží, a 3 min. od bytu se nachází obchod s potravinami, lékárna, městský úřad, kavárna apod. Říčany mají výbornou dopravní dostupnost díky vlaku a mnoha autobusovým linkám, což umožňuje snadný přístup do centra Prahy i do okolních obcí. Toto místo je ideální pro ty, kteří vyhledávají klidné bydlení v blízkosti přírody a přitom veškerou občanskou vybavenost v pěší dostupnosti od domu.

Byt je v původním udržovaném stavu. Od r. 2015 v bytě nová kuchyňská linka a nový plynový kotel. Byt vyžaduje investici a nabízí tak možnost rekonstrukce podle vlastních představ nového majitele. Na podlahách pokojů jsou původní dřevěné parkety. Koupelna je zděná a velmi prostorná, s oknem. V domě je společná sušárna a prádelna. Velkou výhodou je, že k bytu náleží vlastnický podíl na společných pozemcích kolem domu, kde mohou majitelé bytů parkovat a na zahradě u domu je možné trávit volný čas. Byt má ideální orientaci oken: Oba pokoje jsou na jižní stranu, kuchyň a koupelna na sever. Z oken bytu je krásný výhled. Tento byt nabízí mnoho možností: pro vlastní bydlení a je vhodný i na investici a další pronájem - má tak potenciál pro vysokou návratnost investice.

V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 205-NP09133
Město: Říčany
Ulice: Alšova
Dispozice: 2+1
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 62 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jana Karlachová

Karlachová Jana


 
Tel. na makléře:
+420 606 792 574

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.