Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 66 m2, Trezzo sull'Adda

3 500 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 3+kk, 66 m2, Trezzo sull'Adda

Nabízíme velmi příjemný byt 3+kk v severní Itálii, v městečku Trezzo sull’Adda, které je součástí metropolitního města Milán, region Lombardie. Od centra Milána je vzdáleno méně než 30 km (15 - 20 min), avšak je zde krásné a klidné prostředí a veškerá občanská vybavenost, žije zde cca 12 tis obyvatel.
Město leží na řece Adda, která ho lemuje, je ale vystaveno na vyvýšeném místě, takže záplavy nehrozí. Podél řeky stezky pro kola i pěší až do dalších okolních městeček. V samotném městě i v nejbližším okolí najdete množství nákupních center, je opravdovým rájem pro nákupy všeho druhu.
Je položeno přímo na dálnici mezi Milánem a Bergamem. Na letiště do Bergama (přímá linka z Prahy do Milána) je to 15-20 minut. Do Milána 15 minut.
V Lombardii, jednom z nejvyspělejších italských regionů, je k vidění i mnoho přírodních krás, např. pouhých 35 km vzdálené jezero Como, jedno z nejznámějších severoitalských jezer ledovcového původu.
V domě s výtahem, postaveném v sedmdesátých letech minulého století je 8 bytů a nachází se v klidné části, ve slepé ulici blízko základní a střední školy, bazénu, autobusové zastávky. Dům i k němu náležející pozemek je oplocen, ve dvoře pak k bytu patří také 1 parkovací místo, za domem je prostor zatravněn.
Samotný byt je ve 3. patře a má 2 balkony s markýzou o velikosti 4,3 m2 a 7,7 m2 a celkově je velmi světlý. Dle vyjádření majitele byl v roce 2009 celý od základu rekonstruován, včetně nových rozvodů. Na podlaze parkety. Centrální vytápění. V největší místnosti je klimatizace. Najdete zde množství úložného prostoru – prostorná šatna a vestavěné skříně. V koupelně sprchový kout. Dále k bytu patří podkrovní místnost o rozloze 7 m2. Náklady na bydlení jsou v přibližné výši 90 EUR/měs., energie cca 50 EUR/měs.

Byt se prodává včetně vybavení, nevybavený je pouze nejmenší pokoj. Nabídková cena je 3.500.000,- Kč včetně provize.
Číslo zakázky: 205-NP07397
Město: Trezzo sull'Adda
Ulice: Via Fratelli Cervi
Dispozice: 3+kk
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Celková plocha: 66 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michaela Seifertová

Seifertová Michaela


 
Tel. na makléře:
+420 724 061 704

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.