Prodej domu, 78 m2, Malovice

5 862 779 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 78.88 m2, Malovice

Nabízíme ke koupi rodinný dům, který vychází z okolního prostředí, využívá jeho benefity a současně nenarušuje přírodní harmonii. Tato nemovitost je především určená klientům, kteří chtějí bydlet moderně, kvalitně a především nízkonákladově.

Rodinný dům má užitnou plochu cca 78,8 m2 a nachází se v žádané klidné lokalitě s perfektní dostupností do Českých Budějovic, Vodňan, Týna nad Vltavou a Písku.

Jedná se o novostavbu domu na klíč o dispozici 4+kk s kompletně dokončeným interiérem a exteriérem, dále s oplocenou zahradou, 2 parkovacími stáními a půdní vestavbou.

Tato nízkonákladová nemovitost splňuje mnohé požadavky na moderní a praktické venkovské bydlení s využitím moderních technologií. Možnost dokoupení fotovoltaiky.

Dispozice domu: světlý obývací prostor ( 30,78 m2) se vstupem na zahradu je propojen s kuchyňským koutem a jídelním prostorem. Toto uspořádání umocňuje rodinnou atmosféru pro společné chvíle s rodinou a přáteli. Kuchyně ( 7,5 m2) není vybavena kuchyňskou linkou, je projektováno s protilehlým pracovním prostorem a především s praktickou spižírnou (2,07m2) se vstupem přímo z kuchyně samotné. Dva pokoje s výměrou cca 8,6 m2 mohou sloužit jako pracovna a dětský pokoj nebo dva dětské pokoje. Ložnice má cca 12 m2. Všechny tři pokoje se nachází v jedné části domu, v protilehlé části domu je navržena koupelna (3,38 m2) bez vybavení, samostatné WC (2,12 m2), technická místnost (2,09 m2) s přípravou na pračku, zádveří (3,87 m2).

Dům je vytápěn klimatizační jednotkou vzduch/voda, v domě je podlahové topení. Pro variabilitu vytápění je v obývacím pokoji příprava na komín. Napojení na obecní vodovodní řád a kanalizaci.

Tato nabídka je součástí plánované postupné výstavby celkem osmnácti rodinných domů ve dvou samostatných ulicích s vlastním rozcestím, kde bude osazen vzrostlý strom. Celá výstavba vytvoří obytnou čtvrť s milou rodinnou atmosférou.

Projekt nabízí různé typy nemovitostí:
Mezonetové byty o velikosti 3+kk s pozemkem cca 409 m2.
Samostatné domy o velikosti 4+kk s pozemkem cca 800 m2.
Samostatné domy o velikosti 4+kk s pozemkem cca 400 m2.

Obec Malovice se nachází na západním břehu rozlehlého Horního malovického rybníku. V okolí obce je veškerá občanská vybavenost ve městě Netolice či Vodňany, do 15 km.

Doporučuje pro klidné rodinné bydlení s veškerým komfortem navíc s krásnou přírodou, ideální na rodinné procházky, vyjížďky na kole nebo klidné posezení na zahradě.

Pro více informací kontaktujte makléře nabídky.

Nabízíme podporu při zajištění financování koupě nemovitosti.
Číslo zakázky: 020-NP07586
Město: Malovice
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 78 m2
Plocha pozemku: 407 m2
Zastavěná plocha: 110 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Dřevěná
Stav objektu: Novostavba
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Topení: Jiné
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Rozvod studené a teplé vody
Odpad: Kanalizace
Občanská vybavenost: Školka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michaela Mikešová

Mikešová Michaela


 
Tel. na makléře:
+420 773 609 166

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.