Prodej domu, 700 m2, Křimov

3 200 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 700 m2, Křimov

Dům v obci Křimov Domina je vzhledem ke své velikosti vhodný například pro vícegenerační bydlení. Oddělené vchody nabízí i možnost vytvořit bydlení pro dvě samostatné rodiny nebo spojit v objektu bydlení a podnikání. Vlastní dům o zastavěné ploše 293 m2 je funkčně rozdělen na dvě části. Přes přistavenou verandu je přístup do hlavní obytné části domu. Vstup do druhé části objektu je zajištěn přes venkovní kryté schodiště a střešní terasu. Obě části jsou zároveň průchozí i uvnitř objektu. Prostorná půda má navíc potenciál dalšího možného využití. Součástí domu je garáž (50m2) se servisním kanálem a menší sklep. Původní konstrukční materiál domu je kámen, následné přístavby jsou pak z cihel a Ytongu. Stropy jsou zaklopené dřevotřískou a podlahy v 2.NP jsou betonové, v části je položena dlažba. Schodiště vnitřní i venkovní jsou z dlouhověkého terasa. Sedlová střecha je krytá eternitem. Vytápění je možné buď kotlem na tuhá paliva případně i plynovým kotlem. Na pozemku je umístěný zásobník plynu. Rozvody vody a otopné soustavy jsou v domě řešeny v plastu, v užívaných místnostech jsou osazeny radiátory. Voda je přivedena z obecní studny, splašky jsou řešeny žumpou. Na pozemku je i studna. Přivedena je elektřina 380V.
V obytné místnosti prvního podlaží je možné dodělat kachlová kamna. Vizualizace hlavní obytné části představuje jednu z možných variant interiéru.
Na pozemku je také bývalá hospodářská budova, která slouží jako dílna (66m2), spolu s přistavěnou kotelnou (31m2).
Kromě vlastní parcely (827m2) o celkové zastavěné ploše 390 m2, jsou společně v prodeji i přilehlé pozemky, z čehož tvoří 1473m2 jiná stavební parcela. Celkově se jedná o pozemky s výměrou 2819m2.
Dům sousedí ze severní strany s obecní zpevněnou komunikací. Vlastní přístup a orientace pozemku je na jih / jihozápad s nerušeným výhledem do okolní krajiny.
Číslo zakázky: 032-NP07822
Město: Křimov
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 700 m2
Plocha pozemku: 2819 m2
Zastavěná plocha: 350 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: V rekonstrukci
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Septik, Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Zuzana Šílená

Šílená Zuzana


 
Tel. na makléře:
+420 730 540 025

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.