Prodej domu, 122 m2, Lipov

2 950 000 czk / za nemovitost
vč. provize RK

Prodej rodinného domu, 122 m2, Lipov

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům v obci Lipov na jižní Moravě. Dům se nachází v klidné části obce. Zastavěná plocha a nádvoří je 464 m2. Uliční šíře pozemku je zde přibližně 15 m. Užitná plocha domu je zhruba 122 m2. Dům disponuje dvěma nadzemními podlaží a je částečně podsklepený. V prvním nadzemním podlaží naleznete prostornou verandu, chodbu se záchodem, dvě obytné místnosti, kuchyň s jídelnou, koupelnu a spíž. Ve druhém nadzemním podlaží jsou dva obytné pokoje. Z chodby se dostanete na půdu o přibližném rozměru 35 m2. Ta svou dispozicí umožňuje vytvoření dalších pokojů. Z chodby se také dostanete na terasu o výměře 11,9 m2. V podsklepené části o přibližném rozměru 55 m2 naleznete celkem 3 místnosti a prostor pro ohřev vody. Na dvůr se dostanete vstupem z verandy. Je zde vystavěn malý přístavek, který Vám může sloužit jako garáž, dílna nebo jako hospodářská stavení. Za tímto přístavkem naleznete zahradu o výměře 416 m2.

Obec Lipov se nachází v blízkosti Veselí nad Moravou a města Strážnice. Situována je na Slovácku v jeho subregionu Horňácka. Umístěním leží obec na úpatí Bílých Karpat pod Velkou Javořinou na moravsko-slovenském pomezí. Tato oblast nabízí mnoho kulturních akcí. Turisticky je zde vhodná poloha vzhledem k blízkosti např. národní přírodní rezervace Čertoryje, Velké Javořiny, skanzenu ve Strážnici, větrného mlýnu v Kuželově a mnoho dalšího. Dům je postaven v klidné části obce. Před domem protéká vodní tok Velička. Přímo obec nabízí veškerou občanskou vybavenost. Najdete zde školu a školku, obchod s potravinami, lékaře, poštu, koupaliště a dopravní spojení pomocí autobusu a vlaku.

Dům je napojen na místní vodovod a kanalizaci. V domě je samozřejmě elektřina. Není zde zaveden plyn, ten naleznete na hranici pozemku. Dům nemá vybudované centrální vytápění, využívalo se zde lokálního řešení.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Financování: V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Energetický štítek zatím nebyl předložen, proto uvádíme třídu – G.

Zaujal Vás dům? Zavolejte mi nebo napište a zarezervujte si svůj čas prohlídky.
Číslo zakázky: 268-NP01744
Město: Lipov
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 122 m2
Plocha pozemku: 880 m2
Zastavěná plocha: 170 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Lokální - tuhá paliva
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Radek Malhocký

Malhocký Radek


 
Tel. na makléře:
+420 774 682 625

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.