Prodej domu, 500 m2, Praha 6 - Dejvice

177 000 000 czk / za nemovitost
včetně provize a právních služeb

Prodej vily, 500 m2, Praha

Nabízíme k prodeji elegantní rezidenci v uzavřeném areálu s výhledem na panorama Šáreckého údolí. Tato velmi žádaná lokalita v Praze je vyhlášená klidem v zeleni přírodní rezervace a zároveň vynikající dopravní dostupností. Majestátní vila poskytuje nejvyšší úroveň luxusu a pohodlí, ale také bezpečí a požitek z nadčasového designu s důrazem na detail.
Už samotný vstup je působivý – uvítá Vás žulové schodiště, masivní vchodové dveře s možností otevření otiskem prstu a zádveří s velkoformátovými keramickými obklady. Prostor suterénu je věnován především relaxu. Fitness centrum je vybaveno nejlepšími stroji značky Life Fitness. K dispozici je vertikální solárium MegaSun s kolagenovými trubicemi, které podporují regeneraci kožních buněk. Vnitřní bazén s protiproudem a chrličem vody je obložený mozaikou Sicis. K dispozici jsou také bublinková vodní lehátka. Dokonalou relaxaci s ozdravnými účinky zajistí solná jeskyně a parní sauna. Mimo to suterén ukrývá prádelnu, sklad a místnost s technologiemi.
Obývací pokoj v přízemí s přístupem na terasu s markýzami je vybaven sedací soupravou Minotti, ručně tkaným kobercem, krbem a impozantní TV. Jídelní stůl s otočnou vnitřní kamennou deskou umožňuje pohodlné a neotřelé servírování. Kuchyň je v té nejvyšší kvalitě – žulová pracovní deska Caffe Imperiale, vestavěné spotřebiče značky Miele a inteligentní lednice Samsung dělají z vaření skutečný zážitek. Součástí přízemí je rovněž velkoryse pojatá pracovna a toaleta.
Luxus stvrzuje hlavní ložnice s americkou postelí kategorie Four Seasons, onyxovým obkladem, nočními stolky Dedalo a prostornou šatnou. K zázemí ložnice patří designová koupelna se separátním sprchovým koutem, vanou s unikátním systémem osvětlení, toaletním stolkem Vanity a toaletou. Rovněž k dětskému pokoji náleží vlastní šatna a plnohodnotná koupelna. Součástí prvního patra je i knihovna, ve které se nachází kulaté designové sofa značky Amoneus Maxalto.
Podkrovní patro poskytne zázemí početnějším rodinám či návštěvám. K dispozici jsou tři samostatné pokoje, každý s originální atmosférou. Všechny jsou vybaveny nábytkem, vlastní šatnou i koupelnou.
Samostatnou kapitolou je zahrada se vzrostlými stromy a večerním osvětlením, jež dává vyniknout jejím prvkům. Nechybí závlahový systém, automatická sekačka Husqvarna nebo příprava pro vánoční osvětlení. Keramická dlažba je částečně vyhřívaná, opěrné zídky zdobí žula Shivakashi. Venkovní bazén, obložený mozaikou Sicis a zastřešený lamelou, nabízí štědrý prostor pro vodní lehátka. Součástí zahrady jsou dále horní a spodní terasy, které se dají zakrýt velkoformátovými markýzami. Prostorná garáž pro až šest aut má vjezd z ulice a na její střeše se nachází okrasná zahrada s vlastní závlahou.
Technologie v domě (včetně centrálního vysavače Husky) jsou koncipované tak, aby majitelům poskytly maximální pohodlí bez složité obsluhy. Samozřejmostí je kamerový systém a alarm, které se postarají o Vaše bezpečí. Zajímavostí je inteligentní systém domácnosti Crestron.
Číslo zakázky: 205-NP09138
Město: Praha 6 - Dejvice
Ulice: Pod Meliškou
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 500 m2
Plocha pozemku: 1727 m2
Zastavěná plocha: 177 m2
Plocha zahrady: 1246 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano (111 m2)
Telekomunikace: Internet
Topení: Jiné
Voda: Dálkový vodovod, Studna
Odpad: Kanalizace
Plyn: Individuální
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

František Babčický

Babčický František


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 995

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.