Prodej domu, 144 m2, Tuřice

10 900 000 czk / za nemovitost
včetně provize RK a realitního servisu

Prodej rodinného domu, 144 m2, Tuřice

Chcete nový dům? Chcete si ho dodělat podle svého? Potřebujete rychle bydlet? Chcete se vyhnout rozmarům úředníků při žádosti o stavební povolení? Pokud je Vaše odpověď ANO, máme pro Vás řešení!

Exkluzivně nabízíme k prodeji rozestavěný rodinný dům v Tuřicích u Prahy, ve směru dálnice D10, 24 km (15 minut) od stanice metra Černý most.

Dům je před dokončením, pro dokončení interieru chybí jen obložky, dveře, kuchyňská linka, sprchová zástěna. Osvětlení je instalováno téměř vše, k dispozici je i příprava na designové obvodové LED osvětlení kuchyně a obýváku. Za velmi krátkou dobu lze bydlet a exterier dokončit později.

Dům s dispozicí 5+kk má užitnou plochu 144 m2, zastavěnou plochu 176 m2 a je umístěn v okrajové a klidné části obce. Celková plocha pozemku je 813 m2. Dům se sestává z hlavní místnosti s obývací a kuchyňskou částí, 3 samostatných pokojů, pracovny, dvou šaten, technické místnosti a dvou koupelen a spíží. V celém domě je instalováno podlahové topení, napojené na tepelné čerpadlo IMMERGAS MAGIS PRO 9 V2 a akumulační nádrž.
Voda je z vlastní vrtané studny, 45 m hlouboké, přivedena do technické místnosti, kde je tlaková nádoba a ovládání čerpadla. Vedle toho je přivedeno i rezervní potrubí pro napojení na případný obecní vodovod. Do šachty vrtu je přiveden elektrický kabel z rozvaděče jako rezerva pro budoucí potřeby elektřiny na zahradě (bazén, výřivka, zahradní domek, ...). Odpad je přečerpáván do tlakové kanalizace.
Do obytných místností jsou rozvedeny kabely na TV, internet a zabezpečovací zařízení. Datové kabely k zabezpečení jsou rozvedeny i na rozích vně domu, pro instalaci čidel nebo kamer.
Ovládání osvětlení je dotykovými vypínači s podporou Google Home a ovládáním pomocí Google Asistent. V obývací části a kuchyňské části je po obvodu stropu prostor pro instalaci designového LED osvětlení. Hlavní osvětlení obývacího prostoru je barevně nastavitelné a dálkově ovládané.
V domě jsou 2 koupelny. Jedna, hlavní, která je umístěná u dvou samostatných pokojů a u pracovny a druhá je umístěna za ložnicí. K ložnici je také k dispozici vlastní šatna. V jednom ze samostatných pokojů je zhotovena příprava na umyvadlo a vlastní vchod a tím umožňuje tuto místnost využít k podnikání (kancelář, salon, sklad, ...).
Do centrální místnosti vede komín, který je připravený na krbová kamna. V podlaze kuchyňské části jsou vyvedeny kabely k připojení varné zóny pro kuchyňský ostrůvek.
V technické místnosti je dost místa i na umístění pračky, sušičky, lednice nebo mrazáku.
Střešní kostrukce je vazníková, střešní krytina je exkluzivní šedá taška KMB BETA ELEGANT.
Dům působí velmi pozitivně a nadstandardně jak uvnitř, tak i zvenku.

Detailní technický popis je na vyžádání u makléře nabídky. U této nabídky je k dispozici virtuální prohlídka. Nabídková cena je včetně provize RK.
Číslo zakázky: 020-NP06639
Město: Tuřice
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 144 m2
Plocha pozemku: 813 m2
Zastavěná plocha: 176 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Ve výstavbě (hrubá stavba)
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Topení: Jiné, podlahové
Doprava: Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Terasa: 14
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Zdeněk Podlezl

Podlezl Zdeněk


 
Tel. na makléře:
+420 608 134 358

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.