Prodej domu, 144 m2, Tuřice

10 100 000 czk / za nemovitost
včetně provize RK a právního servisu

Prodej rodinného domu, 144 m2, Tuřice

Exkluzivně nabízíme k prodeji rozestavěný rodinný dům v Tuřicích u Prahy, ve směru dálnice D10, 24 km (15 minut) od stanice metra Černý most.

Dům je před dokončením.

Dům s dispozicí 5+kk má užitnou plochu 144 m2, zastavěnou plochu 176 m2 a je umístěn v okrajové a klidné části obce. Celková plocha pozemku je 813 m2. Dům se sestává z hlavní místnosti s obývací a kuchyňskou částí, 3 samostatných pokojů, pracovny, dvou šaten, technické místnosti a dvou koupelen a spíží. V celém domě je instalováno podlahové topení, napojené na tepelné čerpadlo IMMERGAS MAGIS PRO 9 V2 a akumulační nádrž.
Voda je z vlastní vrtané studny, 45 m hlouboké, přivedena do technické místnosti, kde je tlaková nádoba a ovládání čerpadla. Vedle toho je přivedeno i rezervní potrubí pro napojení na případný obecní vodovod. Do šachty vrtu je přiveden elektrický kabel z rozvaděče jako rezerva pro budoucí potřeby elektřiny na zahradě (bazén, výřivka, zahradní domek, ...). Odpad je přečerpáván do tlakové kanalizace.
Do obytných místností jsou rozvedeny kabely na TV, internet a zabezpečovací zařízení. Datové kabely k zabezpečení jsou rozvedeny i na rozích vně domu, pro instalaci čidel nebo kamer.
Ovládání osvětlení je dotykovými vypínači s podporou Google Home a ovládáním pomocí Google Asistent. V obývací části a kuchyňské části je po obvodu stropu prostor pro instalaci designového LED osvětlení. Hlavní osvětlení obývacího prostoru je barevně nastavitelné a dálkově ovládané.
V domě jsou 2 koupelny. Jedna, hlavní, která je umístěná u dvou samostatných pokojů a u pracovny a druhá je umístěna za ložnicí. K ložnici je také k dispozici vlastní šatna. V jednom ze samostatných pokojů je zhotovena příprava na umyvadlo a vlastní vchod a tím umožňuje tuto místnost využít k podnikání (kancelář, salon, sklad, ...).
Do centrální místnosti vede komín, který je připravený na krbová kamna. V podlaze kuchyňské části jsou vyvedeny kabely k připojení varné zóny pro kuchyňský ostrůvek.
V technické místnosti je dost místa i na umístění pračky, sušičky, lednice nebo mrazáku.
Střešní kostrukce je vazníková, střešní krytina je exkluzivní šedá taška KMB BETA ELEGANT.
Dům působí velmi pozitivně a nadstandardně jak uvnitř, tak i zvenku.

Detailní technický popis je na vyžádání u makléře nabídky. U této nabídky je k dispozici virtuální prohlídka. Nabídková cena je včetně provize RK.
Číslo zakázky: 020-NP06639
Město: Tuřice
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 144 m2
Plocha pozemku: 813 m2
Zastavěná plocha: 176 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Ve výstavbě (hrubá stavba)
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Topení: Jiné, podlahové
Doprava: Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Zdeněk Podlezl

Podlezl Zdeněk


 
Tel. na makléře:
+420 608 134 358

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.