Pronájem komerčního objektu (výroba), 1400 m2, Husinec

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Pronájem výroby, 14760 m2, Husinec

Pronájem zcela nových logisticko-výrobních prostorů s kancelářemi v obci Husinec.
Nabízíme k pronájmu dvě víceúčelové, zateplené výrobní a skladovací haly s kancelářemi, parkováním, zpevněnými a asfaltovanými plochami v Husinci u Prachatic. Objekty jsou velmi dobře situované a dostupné, přímo u hlavní silnice a tvoří jeden funkční celek. Velkou výhodou je nedaleký hraniční přechod do Německa.

Jeden objekt je plánován jako výrobní prostor s administrativním a technickým zázemím, druhý jako skladovací hala. Opláštění obou objektů tvoří polyuretanové panely tloušťky 10 cm, budovy mají plastová okna, na podlahách průmyslové betony, sekční průmyslová lamelová el. ovládaná vrata.
V administrativní části jsou připravené sociály a šatny pro zaměstnance. Prostor pro kanceláře je možný variabilně naplánovat. Okna jsou plastová, na podlaze je keramická dlažba. Kanceláře a zázemí mají rozlohu 246 m2, výrobní hala 754 m2. Druhá skladovací hala má rozlohu 540 m2.
Nemovitost je vhodná pro okamžité využití: např. lehká výroba, montáže, centrální sklady, logistické centrum, potravinářská výroba, kompletní zázemí e-shopu různého sortimentu či jiné služby.
Příjezd je po místní asfaltové komunikaci určen i pro kamionovou přepravu, venkovní manipulační prostory a parkoviště mají nový asfaltový povrch, vjezd do areálu je přes dálkově ovládanou bránou.
Objekty jsou připojeny na obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu a plyn. Vytápění haly je plynové sálavé a zázemí plynovým kotlem do podlahového topení.

Více informací Vám rád poskytnu na uvedených kontaktech.
Číslo zakázky: 020-NP07518
Město: Husinec
Celková plocha: 1400 m2
Zastavěná plocha: 1400 m2
Typ nemovitosti: Komerční objekty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Parkování: 10
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Miroslav Hodina

Hodina Miroslav


 
Tel. na makléře:
+420 608 174 488

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.