Prodej nájemního domu, 555 m2, Broumov

11 990 000 czk / za nemovitost
včetně odměny RK, právního servisu a advokátní úschovy

Prodej činžovního domu, 555 m2, Broumov

Chtěli byste vlastnit nejen zajímavou nemovitost, ale také být součástí historie, která tento původně měšťanský dům provázela? Potom Vám nabízíme ojedinělou příležitost prodeje nemovitosti skládající se ze 4.NP a 1.PP (suterénu) na Mírovém náměstí v centru města Broumova. Jedná se o budovu s celkovou užitnou plochou 622 m2 a navazujícím dvorem s menší rampou k případnému zásobování (118 m2 ) a možností parkování pro osobní automobily.
Přidanou hodnotou pro zájemce může být celková rekonstrukce objektu (1997), kde byl kladen důraz na zachování historických detailů, původních architektonických prvků a zároveň zajištění současných potřeb při provozu stávající provozovny (tel. ústředna, pevné rozvody sítí apod.) Veškerá technická dokumentace včetně projektové při stavebních úpravách je k dispozici.
Zájemci ocení variabilitu využití prostor v souvislosti s dobrým a udržovaným stavebně-technickým stavem, vybavením nemovitosti a příslušenstvím (které je součástí prodeje), nízké provozní náklady na provoz, malebnou krajinu, která skýtá mnohé vyžití v každém ročním období.
1. NP budovy (prodejna, sklad, aranžérská dílna) slouží v současné době k provozování zavedené agentury spojené s prodejem květin, dárkových předmětů, doplňků, aranžováním pro společenské akce apod.
V 2.NP budovy je jednotka sloužící jako expediční sklad, příprava, expedice a další.
V 3. NP a 4. NP jsou k dispozici bytové jednotky s potencionálem možnosti případného pronájmu.
Broumov leží v severovýchodních Čechách u státní hranice s Polskem. Okresní město Náchod je vzdálené vzdušnou čarou přibližně 23 km, polské město Nowa Ruda přibližně 12 km. Pro zájemce o kulturu můžeme zmínit fakt, že Broumov postoupil do závěrečného kola výběru kandidátů na Evropské hlavní město kultury 2028. Tato atraktivní lokalita je vyhledávaným místem turistů. Od romantických procházek po okolí až po celodenní výlety do skal, zdejších lesů, návštěvy památek, cykloturistiku apod. Zdejší cyklotrasy vedou nádhernou krajinou a uspokojí každého návštěvníka. V zimních měsících lze využívat nedaleké lyžařské vleky v obci Janovičky. Dalšími zajímavými místy v okolí mohou být Broumovské stěny, historické památky, Adršpašsko - Teplické skály, výlety do Polska atd. Tato nemovitost rozhodně stojí za povšimnutí. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat, případně můžete zaslat nabídkovou cenu. Možnost financování hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme. Vřele doporučuji.
Číslo zakázky: 023-NP07334
Město: Broumov
Ulice: Mírové náměstí
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 555 m2
Plocha pozemku: 331 m2
Zastavěná plocha: 189 m2
Typ nemovitosti: Nájemní domy
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: E
Garáž: Ne
Parkování: 4
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Ladislav Buchta

Buchta Ladislav


 
Tel. na makléře:
+420 731 618 478

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.