Prodej pozemku, 2415 m2, Boskovice

990 czk / za m2
včetně odměny zprostředkovatele

Prodej zahrady, 2415 m2, Boskovice

Nabízím k prodeji zajímavý pozemek s možností stavby rekreačního objektu na půdorysu 50 m2. Pozemek se nachází v klidné chatové oblasti nad ulicí Rovná. Boskovice - oblíbené místo, ve kterém můžete odpočívat nebo bydlet, najít nové přátele a prožít zde kus života.

Dispozice pozemku
Jedná se o svažitou zahradu na severo-východním svahu nepravidelného tvaru tvořenou 2 parcelami v nadmořské výšce cca 405 m, celková plocha zahrady je 2.415 m2. Zastavitelnost pozemku je územním plánem stanovena na 50 m2. Stavba může mít 1 nadzemní podlaží s možností obytného podkroví.

Na pozemku je několik ovocných stromů (jabloně, třešně, ořechy). Pozemek není udržovaný, částečně oplocený, přístup vjezdovou branou a vstupní brankou, možnost parkování. Příjezd po zpevněné komunikaci. Letošní sklizeň možná nestihnete, ale na tu příští se můžete těšit. Třešně odsud jsou vynikající.

Inženýrské sítě
Aktuálně bez přípojek, možnost napojení na elektřinu 220/380 V, elektrické vedení podél pozemku. Pro zdroj vody bude nutné vrtat studnu, na odpady se vybuduje čistička. Kompletní info lze získat na stavebním úřadě v obci.

Lokalita a okolí
Do centra obce se dostanete autem za 5 minut, pěšky do 40 minut. Ve městě je veškerá občanská vybavenost - ZŠ, MŠ, obchody a celá škála služeb, vlak IDS - pěší vzdálenost 20 minut. V okolí jsou krásné lesy, cyklostezky, studánky. Pro svoji mimořádně pěknou polohu a přírodní scenérie jsou Boskovice dlouhodobě vyhledávanou oblastí.

Financování / investiční potenciál
Na nemovitosti neváznou žádné břemena, zástavy ani dluhy.
Číslo zakázky: 309-NP00012
Město: Boskovice
Celková plocha: 2415 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Zahrada
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Karel Hynšt

Hynšt Karel


 
Tel. na makléře:
+420 604 533 466

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.