Prodej pozemku, 4852 m2, České Meziříčí

3 600 000 czk / za nemovitost
Cena zahrnuje provizi RK, veškeré právní služby a vyřízení hypotečního úvěru.

Prodej pozemku pro bydlení, 6225 m2, České Meziříčí

Stavební pozemek v hezké obci České Meziříčí, která se nachází pouhých cca 18 km od krajského města Hradec Králové. Pozemek je určený převážně k zástavbě rodinnými domy a hospodářskými usedlostmi – domy a statky venkovského typu. Na pozemku by bylo možné postavit 2-3 RD. (Podrobné možnosti zástavby dle specifikace územního plánu, resp. územně plánovací informace, vč. dalších informací Vám rádi zašleme).

Pozemek je rovinatý, orientovaný na západ a má pravidelný obdélníkový tvar. Pozemek je toho času pronajat.
Vodovod, elektřina a plyn se nachází u komunikace. Kanalizace v této části obce zatím není a je třeba ji nahradit septikem.

Lokalita poskytuje všechny předpoklady pro klidné a spokojené bydlení v hezké krajině nedaleko Orlických hor. V obci se nachází rozsáhlá občanská vybavenost - škola, školka, pošta, knihovna, kino, zdravotní zařízení, lékárna, dům s pečovatelskou službou, restaurace... Panuje zde čilý společenský život a aktivně zde funguje několik sportovních klubů, zájmových sdružení či spolků.

Velmi dobré je dopravní spojení s okolním městy Opočno, Dobruška, Nové Město nad Metují a především krajským městem Hradec Králové. Autem trvá jízda do Hradce Králové necelých 20 minut.

Ceny nemovitostí v dlouhodobém horizontu stále rostou. Využijte úrokových sazeb, které jsou nižší než je inflace k investici do pozemku, která patří k výnosným a bezpečným investicím. Hypotéku Vám zdarma pomohou vyřídit naši hypoteční specialisté. V případě více zájemců může být upřednostněna výhodnější nabídka.
Číslo zakázky: 205-NP08388
Město: České Meziříčí
Celková plocha: 4852 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Radek Karnold

Karnold Radek


 
Tel. na makléře:
+420 603 755 700

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.