Prodej pozemku, 1802 m2, Diváky

3 790 000 czk / za nemovitost
včetně provize RK a právního servisu

Prodej pozemku pro bydlení, 1802 m2, Diváky

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti vám nabízím k prodeji stavební pozemek v obci Diváky o výměře 1802m2 a zastavitelné ploše cca 600m2 . Pozemek je mírně svažitý a je velmi slunný jižně situovaný. Dle územního plánu je pozemek určený pro bydlení v rodinném domě..
Lákavý potenciál nemovitosti nabízí nepřeberné možnosti splněných snů. Toužíte mít svůj vinohrad, vlastní ovocné stromy, nebo třeba rozlehlý bazén ? Rozloha pozemku je velkorysá! Přípojka elektrické energie se nachází na hranici pozemku, vodovodní přípojka je vzdálena cca 30m, nebo lze řešit vlastním vrtem. Odpad bude řešený svodem do vlastní jímky (čističky). V horní části pozemku se nachází garáž o výměře 33m2 a zde je také příjezd na pozemek přímo z komunikace. Momentálně je pozemek pronajmutý s běžící výpovědní lhůtou k lednu 2023 a bude předáván novému majiteli kompletně vyklizený. Obec Diváky se nachází v okrese Břeclav a je známa jako bydliště bratří Mrštíků, kteří ji pod jménem Habrůvka ukryli v jejich románovém díle Rok na vsi. Obec je velmi klidná a zcela zasazena do malebného údolí Ždánického lesa a je vzdálena 6 km od Hustopečí s vynikající dopravní dostupností na Brno. V obci naleznete školku, školu prvního stupně, poštu i tolik potřebné obchůdky.
Líbí se vám možnost si splnit sny, postavit si vlastní dům a ještě v tak nádherném prostředí? Neváhejte, zavolejte mi a dohodněte si svoji osobní prohlídku.
Těším se na setkání s vámi.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.
Číslo zakázky: 268-NP01376
Město: Diváky
Celková plocha: 1802 m2
Zastavěná plocha: 33 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Občanská vybavenost: Škola, Školka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavel Seidl

Seidl Pavel


 
Tel. na makléře:
+420 777 534 536

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.