Prodej pozemku, 1103 m2, Dolní Zálezly

1 399 000 czk / za nemovitost
vč. veškerého právního a realitního servisu a služeb

Prodej zahrady, 1103 m2, Dolní Zálezly

Hledáte vlastní odpočinkovou zónu a místo pro rekreaci? Právě Vám nabízíme zahradu s dřevěnou chatou v obci Dolní Zálezly. Vlastní oplocený pozemek o celkové výměře 1.103 m2 s chatou o zastavěné ploše 17 m2 (chata s č.ev) je situovaný v údolí Labe mezi dalšími chatkami a zahrádkami. Nabízí nejen klid, ale i dostatek prostoru k vlastnímu pěstování ovoce i zeleniny. Mírně svažitá zahrada má vybudované kamenné široké terasy se záhony a lze tak využít maximálně Množství dřevin keřů je již vzrostlých (blumy, švestky, třešně, broskvoně, jabloně, ořešák, rybíz, maliny) a plodících.
Pozemek a zahrada je orientovaná na jižním svahu s krásným výhledem na údolí řeky Labe, Kletečnou a Portu Bohemicu (bránu do Čech).
Chata je patrová, kde v patře je místo pro spaní. V přízemí je jedna místnost a zákoutí. Do chaty je přivedena elektřina (230V), voda je přivedena na pozemek ze společné nádrže, je sezónní užitková. Součástí je i záchytná nádrž (1 m3) na dešťovou vodu. V chatě je v přízemí prostor pro vybudování kuch. kouta či sociálního zařízení.
Součástí nabídky je i vlastnický podíl na sousedním pozemku s parkovacím místem. Dostanete si tedy autem přímo k chatě.
Pokud opravdu hledáte vlastní pozemek s chatou, téměř vždy nasluněný, v údolí Labe s krásnými výhledy, který je nedaleko Ústí n.L. a Lovosic s příjezdem až k pozemku, tak neváhejte, volejte makléře a domluvte si termín prohlídky.
Číslo zakázky: 024-NP05925
Město: Dolní Zálezly
Celková plocha: 1103 m2
Zastavěná plocha: 17 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Zahrada
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavel Novotný

Novotný Pavel


 
Tel. na makléře:
+420 739 486 463

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.