Prodej pozemku, 38396 m2, Hrotovice

42 235 600 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro komerční výstavbu, 38396 m2, Hrotovice

Nová cena!
Jste nebo budete dodavatel do JE Dukovany a hledáte nové zázemí nebo sídlo firmy co nejblíže JE Dukovany?
Pozemek u areálu bývalé farmy JZD v Hrotovicích nabízí skvělé možnosti pro vybudování hal a případně služebních bytů pro obsluhu necelých 8 minut od JE Dukovany a je dobře přístupný k dopravním komunikacím. V územním plánu je pozemek (v současné době orná půda) vymezen jako plocha pro lehkou výrobu a sklady s maximální výškou zástavby 12 m od úrovně upraveného terénu s minimálním podílem zeleně 20%, směrem do volné krajiny po obvodu plochy je nutné vysázet izolační zeleň. Tyto a 2 další regulativy jsme zapracovali do vizualizace, která ukazuje jednu z možností, jak vybudovat váš nový areál. K dispozici dostanete veškeré podklady z územního plánu, všechny regulativy i znění celého územního plánu včetně doplňujících změn.
Pozemek je zajímavý z několika důvodů: z pohledu dostupnosti k JE Dukovany, umístěním na rovině, polohou areálu mimo obec, rozlohou, zajišťující dobré naplánování interní logistiky v areálu a velkým bonusem může být i další pozemek o rozloze 14.352 m2, který je vzdálen jen 500 metrů, určený pro rodinné bydlení. Zde mohou vyrůst domy nebo byty vašich zaměstnanců. Vizualizace napoví, jak by mohlo vypadat rozložení vašich hal, nicméně můžeme pomoci s modelování jejich výsledné podoby podle vašeho konkrétního projektu.
Těším se na osobní setkání na prohlídce, napište si prosím o případné podklady a informace, které byste chtěli před prohlídkou. Pěkný den, Petr Kratochvíl Remax Delux
Číslo zakázky: 268-NP01773
Město: Hrotovice
Celková plocha: 38396 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Komerční výstavba
Garáž: Ne
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Kratochvíl

Kratochvíl Petr


 
Tel. na makléře:
+420 602 767 818

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.