Dorina Šebíková

Realitní maklérka Dorina Šebíková

The only advertsiements I truly believe in are enthusiastic client testimonials. In the end, it is the most objective and impartial proof that I am doing my job well. I am located in Prague and the north eastern part of the city. I work with a proven network of professionals, such as lawyers, mortgage brokers, photographers, and even handimen. We all work together to our client’s satisfaction. As a team we ensure the process is smooth and stress-free.

When first meeting a new client, I always discuss their circumstances, needs, and plans in order to proceed with the sale as effectively as possible. I personally supervise the entire buying and selling process and remain the only contact person for a client from start to finish. I promise to deliver a professional, smooth, and thorough property transaction.

Phone: +420 603 570 910

My websites: Dorina Šebíková RE/MAX

Contact me

We process personal data under these conditions.

Where to find me

Certificates

My listings

Prodej bytu 5+kk v osobním vlastnictví, 126 m2, Praha 8 - Kobylisy

Prodej bytu 5+kk v osobním vlastnictví, 126 m2, Praha 8 - Kobylisy

Kobylisy, Praha 8, Hlavní město Praha
14 990 000 czk / za nemovitost
Pronájem bytu 2+kk v družstevním vlastnictví, 42 m2, Praha 8 - Bohnice

Pronájem bytu 2+kk v družstevním vlastnictví, 42 m2, Praha 8 - Bohnice

Bohnice, Praha 8, Hlavní město Praha
16 900 czk / za měsíc
Prodej bytu 1+1 v osobním vlastnictví, 53 m2, Praha 9 - Letňany

Prodej bytu 1+1 v osobním vlastnictví, 53 m2, Praha 9 - Letňany

Letňany, Praha 9, Hlavní město Praha
6 150 000 czk / za nemovitost

Testimonials

Paní makléřku Dorinu Šebíkovou musím jedině doporučit všem, kteří potřebují poradit a pomoci v oblasti nemovitostí. Moje zkušenost s ní byla a je vždy vynikající. Především oceňuji její nadstandardní péči při řešení jakýchkoliv problémů a její lidský přístup. Do budoucna budu určitě využívat jejích služeb.
Paní Šebíková je skutečně člověk na svém místě. Kupovat byt pod její taktovkou byla radost od začátku do konce. Velmi jsme ocenili, že jsme byli skvěle informovaní a v každém kroku koupě jsme věděli, co se děje. Perfektní připravenost, vstřícnost, flexibilita a naprostá profesionalita byly samozřejmostí. Paní Šebíková je navíc velmi milá. Pokud budete hledat někoho, kdo vám pomůže s koupí/prodejem/pronájmem, nemůžete vybrat líp. Stejně tak my se na paní Šebíkovou jistě obrátíme, pokud budeme cokoliv v realitách ještě potřebovat.S velkými díky MaJ
Dorina Šebíková, je profesionálka každým coulem . Koupě bytu mých rodičů s ní byla naprosto bezproblémová a perfektní, vše ochotně vysvětlila, jakýkoliv problém řešila okamžitě a lidsky. Z koupě bytu rodičů jsem měla trochu strach , protože jsem měla nemilou zkušenost s makléřem, od kterého jsme kupovali byt pro mě a manžela, jsem ráda, že jsem se podruhé nezklamala. Paní Šebíkovou mohu jen a jen doporučit.
Velmi profesionální jednání. Vše, na čem jsme se domluvili, platilo. Mohu jedině doporučit.
js_loader