Bc. Martin Březina

Realitní makléř Bc. Martin Březina

We have the same goal, to sell your property for the highest possible price.

Thanks to a top presentation, a well-thought-out sales system and a correct approach, I will help you achieve this goal.
Minor repairs and cleaning of the property before the sale, an interior designer, a professional photographer and videographer, a renowned law firm, all of this is a standard and self-evident part of my work.

I carefully monitor new trends and put them into practice, so my services are constantly improving. I expect you to be demanding and I am ready for it.

Phone: +420 724 234 559

My websites: Brezinareality.cz

Contact me

We process personal data under these conditions.

Where to find me

Certificates

My listings

Prodej domu, 235 m2, Šestajovice

Prodej domu, 235 m2, Šestajovice

Praha-východ, Středočeský
15 500 000 czk / za nemovitost
Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 66 m2, Praha 8 - Troja

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 66 m2, Praha 8 - Troja

Troja, Praha 8, Hlavní město Praha
8 500 000 czk / za nemovitost
Pronájem pozemku, 1425 m2, null

Pronájem pozemku, 1425 m2, null

Hlavní město Praha
15 000 czk / za měsíc
Prodej domu, 220 m2, Mnichovice

Prodej domu, 220 m2, Mnichovice

Praha-východ, Středočeský
4 990 000 czk / za nemovitost
Prodej bytu 5+kk v osobním vlastnictví, 135 m2, Praha 10 - Pitkovice

Prodej bytu 5+kk v osobním vlastnictví, 135 m2, Praha 10 - Pitkovice

Pitkovice, Praha 10, Hlavní město Praha
11 650 000 czk / za nemovitost

Testimonials

Martin Březina je zárukou kvalitních profesionálních služeb se sympaticky vstřícným přístupem.Prodávali jsme s ním pražský být v pro realitní trh ne zrovna přívětivém roce 2022, a přesto jsme došli zdárnému cíli, ke spokojenosti na všech stranách. I ve vypjatých chvílích umí zachovat chladnou hlavu, vždy skvěle poradí, pomůže a dokáže najít vhodné řešení. Potkali jsme se v průběhu hledání nové nemovitosti se spoustou makléřů, ale po každém dalším setkání jsme s povděkem opět konstatovali, že Martin Březina je zkrátka ta nejlepší volba. Děkujeme!
Kontakt na pana Březinu jsem obdržela úplnou náhodou, když jsem uvažovala o prodeji svého bytu a jsem velmi vděčná, že jsem se pro využití jeho služeb rozhodla. K realitním makléřům obecně nemám totiž důvěru. Pan Březina však dělá čest svému řemeslu. Jeho profesionální a vstřícný přístup, příjemné vystupování a plné nasazení mě přesvědčilo, že skvělí makléři existují. Těším se na naši příští spolupráci a ještě jednou moc děkuji.
Velice jsem se obával najít makléře pro prodej nemovitosti. Moje představa byla, že to bude zdlouhavá práce a budu muset jít s cenou dolů. Obrátil jsem se makléře pana Martina Březinu a byl to rozhodně správný krok. Pracuji na obchodní pozici a už dle první komunikace bylo jasné, že pan Březina je velice dobrý obchodník s dlouholetou praxí. Profesionální přístup není třeba ani zmiňovat. Zajistil úklid nemovitosti, nafocení, profesionální prezentaci vč. převodu hypotečního úvěru. Kupce na nemovitost našel do měsíce. Ačkoliv pan Březina již obdržel provizi za zprostředkování, zajistil mi i poprodejní komunikaci detailů, které nespadaly do jeho agendy. Rozhodně mohu doporučit!!!
S panem Březinou jsem byla nadmíru spokojená. Koupě nemovitosti proběhla přesně tak, jak jsem si představovala. Naprostá spokojenost, výborná komunikace, ochota a vstřícnost. Opravdu člověk na svém místě. Až budu v budoucnu něco prodávat, pronajímat nebo kupovat už teď vím na koho se obrátit. :-)
js_loader