Prodej domu, 1200 m2, Lomnice

12 990 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 1200 m2, Lomnice

Zastavte se na chvíli a pohlédněte na tuto nabídku jako na příběh, který vypráví o minulosti i budoucnosti, o dávných dobách a nových začátcích.

V srdci malebného Lomnice u Tišnova, kde čas tančí v harmonii s historií, se nyní otevírá brána k jedinečnému pokladu.

Je to nemovitost, která má v sobě zasety stopy židovského osídlení, záznamy času látkové manufaktury, kdy látky vyprávěly své příběhy a koloniál byl centrem života.

Představte si ulici Josefa Uhra v židovské čtvrti Lomnice u Tišnova, kde se táhnou dvě čísla popisná nemovitostí č.234 o výměře 720 m2 a č.295 o výměře 109 m2 jako hlídající strážci minulosti a vytváří blok nemovitostí ve tvaru písmene U.

Tam, mezi třemi nadzemními podlažími, se otevírá prostor možností, prostor, který předurčuje svůj osud dle představ a snů nového majitele.

A nejen to, díky vysokému půdnímu prostoru naší mysli jsou vrata otevřena pro další výstavbu, pro další kapitolu této příběhové architektury.

Výstavba bytů, boutique hotel, wellness centrum, luxusní penzion, či jiný podnikatelský záměr, vše je možné v tomto kouzelném úkrytu, který čeká na svého nového strážce.

Uvnitř zástavby se budovy skládají do podoby písmene U, jakoby předávajíce tajemství tohoto místa.

A v jejich středu se ukazuje atriem, prostor spojení minulosti a přítomnosti, místo, kde se dotýkají dva světy, dva příběhy, dva pohledy na život.

Pak je tu ta zahrada, klidný úkryt ovocného sadu, který se zdá být ztracen v čase. Jeho atmosféra je neopakovatelná, jeho prostor intimní a jemně skrytý před očima světa.

A právě zde, ve stínu starých stromů a mezi kvetoucími keři, může nový majitel vybudovat svůj sen, nabízí se možnost na rozloze až 398 m2 postavit další nemovitost s přístupem ze silnice ulice Dlouhá za kaplí sv. Antonína Paduárského, úhlopříčně naproti hřbitova.

Tak tedy, drazí přátelé, přijměte tuto výzvu, přijměte tento příběh a buďte těmi, kdo mu dávají novou podobu, nový smysl, novou kapitolu v tomto nekonečném příběhu, který je životem.

Nabídka je zde, jako šafránu na trhu, unikátní a nyní dosažitelná.

Buďte těmi, kdo ji chytí za ruku a společně s ní otevřou dveře do budoucnosti.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Zaujala Vás tato nabídka vyjímečné nemovitosti?

Zavolejte mi!

Jsme makléř ze štatlu a plním Vaše realitní sny!
Číslo zakázky: 268-NP01267
Město: Lomnice
Ulice: Josefa Uhra
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 1200 m2
Plocha pozemku: 2155 m2
Zastavěná plocha: 829 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: V bloku
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: V rekonstrukci
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Roman Havlíček

Havlíček Roman


 
Tel. na makléře:
+420 777 055 375

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.