Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, 60 m2, Adamov

3 590 000 czk / za nemovitost
včetně odměny zprostředkovatele

Prodej bytu 2+1, 60 m2, Adamov

Nabízím vám prodej příjemného rekonstruovaného panelového bytu na ulici Sadová v sousedství lesa. Adamov - město, ve kterém můžete bydlet a najít nové přátele.

Dispozice / stav bytu
Jedná se o prostorný byt v dispozici 2+1 po pěkné rekonstrukci z r. 2014, nachází se v 6.patře se solidními sousedy. Celková plocha bytu je 59 m2, pokoje 19 a 15 m2, kuchyň 9 m2, koupelna 4 m2, chodba, lodžie (3 m2) s keramickou dlažbou, v pokojích plovoucí podlahy, v kuchyni keramická dlažba, kuchyňská linka je vyrobena na míru s vestavěnými spotřebiči (plynový sporák, elektrická trouba Whirlpool, mikrovlnná trouba Zanussi). Zděné jádro, plastová vana v koupelně, WC je zvlášť. Ve všech místnostech je sádrokartonový podhled s bodovými světly. V ložnici a v pokoji jsou prostorné vestavěné skříně. Topení je ústřední dálkové.

Okna bytu jsou na SV a JZ a umožňuji výhled do okolí. K bytu náleží sklep (1 m2). Možnost napojení na vysokorychlostní internet (100/100 Mb á 500,- Kč). Výše měsíčních nákladů je přiměřená velikosti bytu, měsíční příspěvek na fond oprav je 1.725 Kč, podrobnější informace o nákladech sdělím při prohlídce.

Stav domu
Dům (1970) je po revitalizaci (2007) - zateplení, nové lodžie, vchodové dveře, plastová okna, střecha, stupačky, nový prostorný výtah (2016). Pro vstup do domu slouží 2 vchody. V domě jsou k dispozici kolárna a kočárkárna. Před domem je několik parkovacích míst.

Financování
Nákup bytu lze bez problémů financovat hypotečním úvěrem, bezplatné a nezávazné informace na vyžádání u makléře.

Lokalita
Výborná dostupnost do Brna (20 min vlakem), ve městě jezdí MHD, v místě škola, školka, pošta, lékaři, nákupní centrum Albert, kostel.

Jiné
Možnost slušného bydlení pro mladou rodinu nebo starší pár, nastěhování po dohodě. Blízkost lesa je skvělou příležitostí k ranním či večerním vycházkám.

Přijďte se podívat, rád vás tudy provedu a zodpovím vaše dotazy.
Číslo zakázky: 309-NP00283
Město: Adamov
Ulice: Sadová
Dispozice: 2+1
Číslo podlaží v domě: 6
Počet nadzemních podlaží objektu: 13
Celková plocha: 60 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Karel Hynšt

Hynšt Karel


 
Tel. na makléře:
+420 604 533 466

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.