Prodej bytu 4+1 v osobním vlastnictví, 165 m2, Brno

9 490 000 czk / za nemovitost
včetně provize realitní kanceláři, právního a poprodejního servisu

Prodej bytu 4+1, 146 m2, Brno

K prodeji prostorný světlý byt v atraktivní lokalitě Brna – Veveří. Jednotka je dispozičně řešena jako 4+1 se šatnou, a dvěma prostornými terasami (každá 9,41 m2), ideální pro venkovní posezení a relaxaci, a to i díky výsuvné markýze na jedné z nich. Celková výměra bytu je luxusních 164,82 m2. Tento byt je nejen skvělým bydlením, ale také nabízí výbornou investiční příležitost díky své velikosti za dostupnou cenu a potenciálu atraktivního výnosu.

Kromě úžasné výměry, dvou teras s klidným výhledem do vnitrobloku nabízí i klimatizaci v ložnici a v obývacím pokoji, kde dalším bonusem je elektrický krb, vytvářející příjemné spojení moderního designu a útulné atmosféry. Bytová jednotka je umístěna v posledním šestém patře v cihlovém domě bez výtahu (156 schodů). Ale nezoufejte, tašky, kufry či nákupy do 50 kg lehce přepravíte malým nákladním výtahem na chodbě.

Dispozici bytu tvoří otevřená kuchyně s velkou kuchyňskou linkou a vestavnými spotřebiči, obývací pokoj poskytující pohodlný prostor pro setkávání a relaxaci a dále jsou zde dva neprůchozí pokoje, ložnice s praktickou šatnou, koupelna s rohovou vanou, pračkou i sušičkou a samostatná toaleta. Vytápění bytu je zajištěno elektrickými přímotopy a ohřev vody elektrickým bojlerem. Prakticky řešený prostor nabízí dostatek úložného prostoru, a to i díky vestavným skříním na chodbě a v ložnici. Další úložný prostor nabízí i sklepní kóje (2,9 m2) ve druhém podzemním podlaží v domě.

Bytový dům prošel v roce 2005 důkladnou revitalizací, během které byla provedena renovace fasády, zateplení budovy, obnova střechy a výměna oken. A na přelomu let 2017 a 2018 byly provedeny nové vnitřní rozvody vody, plynu, elektřiny a odpadů. Dále je důležité zdůraznit, že dům není zatížen žádnými dluhy ani úvěry, což znamená stabilní finanční situaci a bezstarostné bydlení pro jeho obyvatele. V přízemí tohoto bytového domu se nachází malá a útulná kavárnička, která Vám nabídne vynikající kávu, dortíček, a hlavně příjemné prostředí pro odpočinek a setkávání s přáteli či sousedy. Tato přidaná hodnota přispívá k přátelské atmosféře a komunitnímu duchu domu.

Brno Veveří je žádaná lokalita nabízející bohaté možnosti občanské vybavenosti včetně obchodů, kaváren, restaurací a zelených parků. Nedaleko se nachází Kraví hora a botanická zahrada, které jsou ideální pro volný čas a rekreaci. Lokalita je velmi dobře dostupná a poskytuje pohodlný přístup do centra města a komfortní bydlení.

Pro náročné a fyzicky zdatné klienty hledající luxusní bydlení v živé čtvrti Brna Veveří je tento byt tou nejlepší volbou za dostupnou cenu.

Celkové náklady na bydlení jsou 9.586 Kč/měsíc.

Bezproblémové financování hypotečním úvěrem. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře.
Číslo zakázky: 077-NP06156
Město: Brno
Ulice: Nerudova
Dispozice: 4+1
Číslo podlaží v domě: 7
Počet nadzemních podlaží objektu: 7
Celková plocha: 165 m2
Zastavěná plocha: 250 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Topení: Lokální - elektrické
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Terasa: 19
Sklep: 3
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Stehlík

Stehlík Michal


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 940

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.