Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví, 82 m2, Hodonín

4 850 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 3+1, 82 m2, Hodonín

Chcete bydlet v Hodoníně v krásně zrekonstruovaném bytě 3+1 a využít k podnikání kolárnu a sklep o celých 100 m2, tedy mít vše pod jednou střechou nebo máte jen prostorově náročného koníčka a hodně věcí k uskladnění? Chcete případně využít i garáž, polovinu uzavřené okrasné zahrady ve dvoře nebo další prostory v domě? Výčet možností níže.

Požadavek na prostor jsme zmínili oprávněně, byt se prodává i s kolárnou, 1/2 okrasné zahrady a se sklepem, ve sklepě můžete využít až 100 m2 prostor . V současné době je prostor sklepa ve většině otevřený, je možné jej přepažit pevnými příčkami podle potřeby nebo rozdělit posuvnými prvky. Hlavně je vhodný pro činnosti, kdy potřebujete mít tento prostor v rychlém dosahu od bytu nebo je výhodou, že na cestě „do práce“ nemusíte opustit střechu domu. Dalšími možnostmi je koupě poloviny okrasné zahrady ve dvoře, případně i sousedící garáže, části půdy. Možnosti lze v zásadě popsat takto:
1/ byt s kolárnou + zahrada, k tomu příp. garáž ----------- cena: 4 850 000 Kč, příp. 5 600 000 Kč
2/ půdní a sklepní prostory - společně ------------------------- cena: 2 200 000 Kč

Všechny tyto nabízené prostory si můžete prohlédnout na prohlídce, jejich cena je stanovena zvlášť, výsledná cena „balíčku“ více nabízených prostor je k jednání.

Dispozičně velmi zdařilý byt dispozice 3+1 ve 3. nadzemním podlaží bytového domu s celkem 6 bytovými jednotkami v Zámecké ulici po citlivě provedené rekonstrukci tak nabízí 2 pokoje o velikosti 20 m2, ložnici o velikosti 13 m2, všechny přístupné z široké, prosvětlené chodby s dostatkem úložného prostoru, 2 pokoje jsou navíc klimatizované. Koupelna s vanou a samostatně přístupné WC po rekonstrukci nabízí dostatek prostoru i pro ranní hygienické rituály celé rodině. Propojení kuchyně s jídelnou a zvláště řešení kuchyňské linky do písmene U včetně světlíků v kuchyňské lince poskytuje pocit vzdušnosti, prostoru a příjemné atmosféry pro letmé ranní setkávání nebo přípravu jídel v každou denní dobu. Výhled z pokojů do klidné ulice s parkem nebo i z jídelny do dvora s okrasnou zahradou díky velkým oknům se neomrzí, byt působí větším dojmem a to můžete ještě více podtrhnout volbou vašeho zařízení, nábytku i barevným provedením stěn.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.
Číslo zakázky: 268-NP02101
Město: Hodonín
Ulice: Zámecká
Dispozice: 3+1
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 82 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Po rekonstrukci
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Kratochvíl

Kratochvíl Petr


 
Tel. na makléře:
+420 602 767 818

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.