Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví, 82 m2, Koryčany

3 192 390 czk / za nemovitost

Prodej bytu 3+1, 82 m2, Koryčany

Nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovaný a moderně vybavený byt o velikosti 80 m² v klidné části Koryčan, v části Lískovec.
Poloha bytu je jedinečná. Nachází se ve druhém nadzemním podlaží dvojdomu s celkem osmi bytovými jednotkami. Dům je situován v zeleném prostředí na severním cípu obce, což zajišťuje klid a pohodu. V blízkosti domu se rozprostírá volná příroda a chřibské lesy, ideální pro procházky a odpočinek.
Výhody okolí jsou zjevné. Obklopení přírodou, jen pár kroků od chřibských lesů. Krytý dvůr s posezením poskytuje bezpečné a klidné prostředí pro vaši rodinu. Možnost parkování přímo u domu. Přímo z bytu je vidět na příjemné přírodní posezení pod stromy, ideální pro pikniky a večery u ohně.
Videoprohlídka: Již od vstupu do chodby si všimnete citlivě voleného barevného provedení stěn, stropů a podlah. Zaujme vás zvolený odstín výmalby v kombinaci s bílými lemy každé stěny a stropu. Nové dveře ve všech pokojích barevně ladí s dalšími doplňky. V místnostech je zrekonstruováno topení, elektroinstalace, a jsou zde nové vinylové podlahy. Ve snížených stropech jsou zabudována nová moderní světla.
Vybouráním příčky mezi kuchyní a obývacím pokojem vznikl úžasný otevřený prostor, v kuchyni podtrhují atmosféru domova trámy na stropě, dřevěné doplňky a v obýváku dřevěná ozdobná stěna. Dominantou tohoto prostoru bude nádherný dřevěný stůl a moderní osvětlení. To spolu s orientací kuchyně a obýváku na jih podpoří a prosvětlí tyto místnosti. Všechny obvodové stěny byly zevnitř zatepleny minerálním materiálem, takže již teď budete mít v obýváku skvělou tepelnou pohodu.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.
Tento byt představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají moderní a komfortní bydlení v příjemném prostředí Koryčan.
Pro více informací či prohlídku neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 268-NP02346
Město: Koryčany
Dispozice: 3+1
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 82 m2
Zastavěná plocha: 383 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Montovaná
Stav objektu: Po rekonstrukci
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Autobus
Voda: Zdroj pro celý objekt
Odpad: Septik, Jímka
Balkón: Ano (2 m2)
Lodžie: Ne
Sklep: 3
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Kratochvíl

Kratochvíl Petr


 
Tel. na makléře:
+420 602 767 818

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.