Prodej bytu 1+kk v družstevním vlastnictví, 951 m2, Loučná pod Klínovcem

3 499 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 1+kk, 951 m2, Loučná pod Klínovcem

Exkluzivně nabízím k prodeji družstevní apartmán v Loučné pod Klínovcem-Háj v bezprostřední blízkosti Skiareálu Klínovec. Tato nemovitost představuje skvělou investiční příležitost se zajímavým potenciálem návratnosti investice.

Kromě nabytí apartmánu získáváte podíl na wellnessu, čili bazénu a sauně, fitness, kóji s lyžárnou a kolárnou a přístup k dalším volnočasovým možnostem v sezóně i mimo sezónu (tenisový kurt, gril, minigolf, atd.). Můžete jich využít jak vy, tak vaši hosté.

Jednou z mnoha výhod nemovitosti je, že se vám Bytové družstvo Rezidence Klínovec stará o vyhledání hostů (booking.com, web Rezidence) a o následný servis (úklid, recepce, atd.). Máte tedy možnost navštěvovat svůj apartmán jak chcete a v době vaší nepřítomnosti máte od Rezidence Klínovec zajištěné služby na klíč.

Apartmán se nachází ve 3. podlaží, výhled z lodžie máte směrem do lesa, směrem od sjezdovky, tzn., že zde máte absolutní klid a ticho. Výtah a recepce samozřejmostí.

Jedním z dalších benefitů nabízí tato nemovitost také parkoviště monitorované kamerami s přístupem přes závoru, což je velkou výhodou pro potenciální hosty. Součástí převodu je nárok na 1 parkovací místo.

Poloha nemovitosti je klíčovým lákadlem pro investory. V okolí se nachází populární lyžařské středisko, které přitahuje turisty po celý rok. To znamená, že je zde zajištěn stabilní zájem o pronájem apartmánu a tedy i pravidelný příjem.

Nabízená nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají investici s návratností a současně chtějí mít možnost relaxace a lyžování v malebném prostředí Krušných hor pod Klínovcem.

Měsíční náklady činí 8019,- + provize za servis spojený s ubytováním hostů, roční nájemné vám s přehledem pokryje výnos z pronájmu.

Nemovitost je k dispozici od 1.4.2024 nebo domluvou i dříve.

V případě zájmu o další informace nebo o prohlídku, volejte.
Číslo zakázky: 032-NP08415
Město: Loučná pod Klínovcem
Dispozice: 1+kk
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 951 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Družstevní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Karel Krupa

Krupa Karel


 
Tel. na makléře:
+420 725 091 914

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.