Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 56 m2, Praha 9 - Letňany

5 550 000 czk / za nemovitost
V kupní ceně je zahrnutý veškerý právní servis potřebných k převodu vlastnického práva.

Prodej bytu 2+kk, 56,6 m2, Praha

Nabízíme k prodeji světlý byt s dispozicí 2 + kk, který se nachází v bezpečné části Letňan, v ulici Tupolevova č. p. 470. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, protože nabízí veškeré vybavení a prostředí, které usnadní život s malými potomky.

Byt se nachází v panelovém domě, který prošel rekonstrukcí. Nástavba posledních dvou podlaží panelového domu je cihlová a byla dokončena v roce 2008. Tato modernizace zahrnovala nejen zateplení a novou fasádu, ale také vnitřní úpravy domu. Samotný byt je čerstvě po rekonstrukci, takže noví majitelé si mohou užívat moderního interiéru, včetně nových podlah a zbrusu nové kuchyňské linky s veškerými spotřebiči.

Vstup na krytou lodžii /6,54 m2 a 2,65 m2/ je přístupný jak z obývacího pokoje /23,22 m2 vč. kuch, koutu/, tak z ložnice /17,10 m2/, což umožňuje vytvoření dalšího pokoje, který může sloužit jako hernička pro vaše dítě, místo pro relaxaci nebo kancelář. Vytápění bytu je zajištěno elektřinou a díky termostatu na programování teploty si můžete nastavit přesně tu správnou atmosféru pro vaši rodinu a též šetřit svoje finance.

K bytu také náleží sklepní kóje, která vám poskytne úložný prostoru pro všechny vaše potřeby. V domě se nacházejí dva vchody, což zvyšuje bezpečnost a usnadňuje přístup do bytu.

Okolí nabízí skvělou dopravní dostupnost a občanskou vybavenost. V blízkosti se nachází školy, parky a další atrakce pro děti, které jim zajistí spoustu zábavy a aktivit. Můžete si být jistí, že vaše děti budou mít v okolí vše, co potřebují pro svůj růst a rozvoj.

Celkově lze říci, že tento byt v panelové nástavbě nabízí rodinnou atmosféru, bezpečnost a veškeré vybavení, které usnadní život s dětmi. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás a vaši rodinu!
Číslo zakázky: 218-NP05523
Město: Praha 9 - Letňany
Ulice: Tupolevova
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 9
Počet nadzemních podlaží objektu: 10
Celková plocha: 56 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Po rekonstrukci
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Hana Stibilová

Stibilová Hana


 
Tel. na makléře:
+420 608 512 503

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.