Pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 72 m2, České Budějovice

15 000 czk / za měsíc

Pronájem bytu 2+kk, 72.4 m2, České Budějovice

Jedná se o pronájem bytu o velikosti 2+KK s podlahovou plochou 72,4 m2, v novostavbě domu se společným vchodem s rozdělenými bytovými jednotkami v ul. Platanová, České Budějovice 6 – lokalita Mladé, České Budějovice.
V přízemí domu se nachází:
Společná spojovací chodba + technická místnost pro dolní bytovou jednotku ( která je již obsazena ) s vchodem ke schodišti vedoucí do horní bytové jednotky. Vstupem do bytu je prostor na botník a věšák na odkládání svršků, po levé straně samostatná velká technická místnost s prostorem na pračku a sušičku + šatnu, samostatná ložnice, Koupelna s bezbariérovým sprchovým koutem , samostatné WC a vstup do kuchyňského koutu a obývacího prostoru s vchodem na prostornou terasu s orientací na jihozápad. Byt je zařízený kuchyňskou linkou. V celém bytě je podlahové topení, předokenní el. žaluzie, krytina vinyl malý společný sklep na zahradě a jedno parkovací stání před domem.
Nájemné činí 15.000,- Kč/měsíc včetně parkovacího stání + zálohy na energie + služby 5.000,-Kč (voda, plyn ,elektřina) .
Klidné místo v docházkové vzdálenosti pár minut od centra Českých Budějovic. Vratná jistina činní 20.000,-Kč. Odměnu RK za zprostředkování platí budoucí nájemce v ceně jednoho holého nájmu + DPH. Veškerá občanská vybavenost a zastávky MHD v blízkém okolí. Omezení nájmu bez domácích mazlíčků. Pěkné bydlení. Vhodné pro dvě osoby volný od 1.6.2024.
Číslo zakázky: 020-NP08936
Město: České Budějovice
Ulice: Platanová
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 72 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Doprava: MHD
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Václav Vacek

Vacek Václav


 
Tel. na makléře:
+420 774 203 272

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.