Prodej chaty / chalupy, 131 m2, Bukovany

5 200 000 czk / za nemovitost

Prodej chalupy, 131 m2, Bukovany

Toužíte po krásném útočišti poblíž lesa a vůni čerstvého vzduchu? Hledáte chalupu 5+kk, skvěle dostupnou z Prahy? Chalupu kousek od Orlíku? Pak je tato právě pro vás. Nabízíme vám jedinečnou příležitost vlastnit chalupu s úchvatným stylovým vybavením, krásnými kachlovými kamny, novou střechou a prostornou zahradou. Chalupa je připravena k obývání.

Poloha:
Strategicky umístěná nedaleko Prahy a jen kousek od krásného Orlíka. Na okraji obce Bukovany na Příbramsku, poblíž lesů plných hřibů.

Doprava:
Skvělá dostupnost po dálnici z Prahy, 45 minut autem od jejího jižního okraje. S novým prodloužením dálnice bude cesta ještě rychlejší a pohodlnější.

Vybavení chalupy:
Chalupa je plně vybavena a připravena k obývání. V ceně je zahrnuta většina vybavení na fotografiích. Dřevěná okna a podlahy ze dřeva nebo dlažby přispívají k rustikální atmosféře. Ložnice v podkroví je zateplená pro vaše maximální pohodlí.

Pozemek a dům:
Dům má v patře hlavní velkou ložnici, společenskou část a ateliér. V přízemí pokoj, ložnici, obývací prostor s kuchyní a kachlovými kamny, koupelnu a záchod.
Dům je zděný, dobře udržovaný, přibližně třetina domu je přistavěná v roce 2015, původní část je z roku 1926. Dům má kompletně novou střechu a dešťové vody. Prostorná ložnice v patře pod střechou je zateplená.
Na pozemku najdete prostornou dvojgaráž. V jejím přízemí můžete zaparkovat dvě svá auta a uskladnit spoustu věcí, v podkroví se nabízí další využitelný prostor pro cokoliv, co vás napadne. Na zahradě najdete i dřevník se zásobou dřeva.

Užitná plocha domu cca 131,1 m2.
Podlahová plocha domu cca 138,3 m2
Dům zastavěná plocha cca 111 m2
Garáž zastavěná plocha 38 m2
Pozemek celkem 890 m2
Zahrada 741 m2

Technické zázemí:
Voda je zajištěna vlastní vrtanou studnou na pozemku. Ohřev vody elektrickým boilerem. Kanalizace svedena do vlastní jímky. V chalupě je elektřina 230V a 400V. Vytápění je zajištěno v srdci domu krásnými kachlovými kamny, lokálními kamny pro pokoje. Aktuální revize komínů je k dispozici. Na zahradě je k dispozici dřevník se zásobou dřeva.

Komunita, zázemí obce:
Bukovany u Kozárovic nabízí sportovní zázemí – multifunkční i fotbalové hřiště, dětské hřiště. Najdete tu hospodu a na místním zámku se nachází dětská léčebna Charlotty Garrigue Masaryk, která se specializuje na ozdravění dětských dýchacích cest. Obchod najdete ve vedlejších Kozárovicích.
Obec Bukovany se podílí na srazu všech obcí Bukovany v ČR, letos v létě se sraz koná právě tady.

Zajímavost chalupy:
Majitel při dostavbě domu vymyslel zajímavý přístup z horního patra - ze svého ateliéru - přímo do zahrady po padacím mostě.
Celý interiér domu je sladěný a krásně vybavený.

Nyní je ta pravá chvíle vykročit směrem k vlastnímu ráji. Tato chalupa nabízí harmonické spojení mezi krásným bydlením, přírodou a klidem venkovského života. Nepropásněte tuto výjimečnou příležitost.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce.
Pro více informací a prohlídky mě neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 020-NP08927
Město: Bukovany
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 131 m2
Plocha pozemku: 890 m2
Zastavěná plocha: 149 m2
Typ nemovitosti: Chaty a rekreační objekty
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Garáž: Ano
Telekomunikace: Internet
Topení: Lokální - tuhá paliva
Doprava: Dálnice, Silnice, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Septik
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Irena Žáčková

Žáčková Irena


 
Tel. na makléře:
+420 777 217 232

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.