Prodej chaty / chalupy, 50 m2, Kamenný Újezd

1 190 000 czk / za nemovitost

Prodej chaty, 50 m2, Kamenný Újezd

Nabízíme Vám ke koupi zděnou chatu určenou k rekreaci. Nemovitost je postavena v chatové osadě Rančice u Kamenného Újezdu, vzdálené jen několik minut jízdy od Českých Budějovic. Tato osada se nachází v meandru Třebonínského potoka kousek od místa, kde potok ústí do řeky Vltavy.
Chata je umístěna v zalesněném svahu nad údolím, kterým protéká Třebonínský potok s výhledem do tohoto údolí. Pozemek kolem chaty má výměru 979 m2 a zaručuje majitelům plné soukromí. Je pokryt vzrostlými listnatými a jehličnatými stromy. Chata má číslo evidenční a v katastru nemovitostí je vedena jako stavba pro rodinnou rekreaci.
Nemovitost je podsklepená s nadzemní dispozicí 2 + kk (v přízemí je veranda a 1 obytná místnost s kuchyňským koutem, v podkroví je ložnice). Sklep je suchý, izolovaný a slouží jako sklad, je zde též místnost s toaletou.
Chata nebyla v poslední době příliš využívána, přesto je velmi zachovalá, vyžaduje však určité úpravy. Elektřina je přivedena do elektroměrové skříně na fasádě, není však instalován elektroměr a je třeba udělat vnitřní elektrické rozvody. Pro pitnou vodu je potřeba realizovat vlastní vrt. Odpady jsou svedeny do septiku s přepadem a trativodem. Ke komínu je možné připojit sporák na tuhá paliva či např. krbová kamna.
Hledáte-li nemovitost za přijatelnou cenu, kterou je možné upravit dle vlastní představy a kde lze trávit čas např. rybařením či koupáním v řece, kde lze relaxovat v přírodě a zároveň chcete být v těsném dosahu větších měst jako České Budějovice nebo Český Krumlov, tak je nemovitost vhodná právě pro Vás.
Číslo zakázky: 020-NP07313
Město: Kamenný Újezd
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 50 m2
Plocha pozemku: 20 m2
Zastavěná plocha: 20 m2
Typ nemovitosti: Chaty a rekreační objekty
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Garáž: Ne
Topení: Lokální - tuhá paliva
Doprava: Silnice
Odpad: Septik
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 10
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavel Škrna

Škrna Pavel


 
Tel. na makléře:
+420 776 703 194

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.