Prodej domu, 280 m2, Beroun

12 400 000 czk / za nemovitost
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Prodej rodinného domu, 280 m2, Beroun

Hledáte prostorný dům s velkou zahradou ?

Pojďme se společně podívat na rodinný dům sestávající ze dvou samostatných bytových jednotek každá podlahové plochy ca. 80 m2 – v každém podlaží jedna. Součástí nemovitosti jsou velké sklepní prostory, garáž s dílnou, terasy s vinohradem a velká zahrada nad domem .

Bytová jednotka v 1. nadzemním podlaží má dispozici 3+1 a k tomu dvě komory. Součástí je terasa před vstupem do domu.
Bytová jednotka ve 2. nadzemním podlaží má dispozici 4+1 a její součástí je prostorná vstupní hala se schodištěm, komora a balkon.
Bytové jednotky mohou sloužit jak pro účely dvougeneračního domu, tak pro bydlení a pronájem současně. Také je možné udělat z obou bytových jednotek jeden velký dvoupodlažní byt. Skeletová konstrukce domu umožňuje snadnou úpravu dispozice obou bytových jednotek posunutím / vybouráním stávajících příček.

Sklepní prostory domu mají neuvěřitelných 9 místností a mají možnost provětrávání, což znamená, že je lze využít např. jako sklad potravin, dílnu, saunu, posilovnu případně téměř cokoli jiného. Sklepní prostor obsahuje též technickou místnost, kde je umístěn plynový kondenzační kotel pro vytápění celého domu. Protože se dům nachází ve svahu, jsou v jiho-západní části sklepa dveře k přímému vstupu do zahrady, kde se nachází zahradní jezírko, které je možné přebudovat na ochlazovací lázeň jakožto součást případné sauny ( pokud by byla instalována ). Dům má nově zpracovaný průkaz energetické náročnosti budovy ( PENB ), kde je zařazen do kategorie G. Součástí dokumentu jsou doporučená opatření na snížení této náročnosti.

Spodní část zahrady je terasovitá a je zde k dispozici malý vinohrad. Pro případné zpracování plodů vinohradu může velmi dobře posloužit již výše popsaný sklep. Na pozemku je též garáž s dílnou celkové velikosti 41 m2 a nad těmito prostory opět plochá střecha, která může plnit funkci terasy. V horní části nad domem je samostatná zahrada velikosti 842 m2, která je částečně v rovinatém a částečně ve svažitém terénu. Zahrada skýtá velký potenciál co se využití týče. V její horní části je branka, resp. vstup do přilehlé zeleně.

Rodinný dům je situován v klidném a příjemném prostředí. Ve všech obytných místnostech jsou dřevěná euro-okna s izolačním trojsklem. Dům je vhodný jak k okamžitému bydlení, tak skýtá mnoho možností na případnou kreativní rekonstrukci.

V případě jakýchkoli dotazů či zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 205-NP09270
Město: Beroun
Ulice: Máchova
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 280 m2
Plocha pozemku: 1757 m2
Zastavěná plocha: 149 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Skeletová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ano
Lodžie: Ne
Sklep: 69
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Miroslav Hošek

Hošek Miroslav


 
Tel. na makléře:
+420 739 204 026

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.