Prodej domu, 70 m2, Blšany

2 499 000 czk / za nemovitost
včetně odměny, právních služeb a vyřízení hypotečního úvěru

Prodej rodinného domu, 70 m2, Blšany

Nabízíme k prodeji krásný a útulný dům v malebné obci Liběšovice č.p. 78, který je po kompletní vnitřní rekonstrukci. Dispozice domu je 2+1 s přidanou hodnotou garáže a pozemku o výměře 250 m2.

Dispozice domu - ložnice, obývací pokoj, kuchyň a koupelnu. Každý pokoj je prostorný a světlý, což umocňuje celkový dojem pohodlí. Vnitřní dispozici lze upravit po rekonstrukci střechy o půdní prostory, kde je možné vybudovat další dvě místnosti a koupelnu.

Tento dům prošel kompletní vnitřní rekonstrukcí. Byly obnoveny rozvody vody, elektřiny a odpadu, což zajišťuje bezproblémový a moderní životní styl. Nový kotel a radiátory poskytují efektivní elektrické vytápění. K dispozici jsou také lokální krbová kamna na tuhá paliva.

Interiér: Interiér domu byl oživen novými štuky a moderním designem. Koupelna byla také kompletně obnovena, takže budete mít veškerý komfort.

Před rekonstrukcí zůstaly pouze některé prvky, jako fasáda, střecha a okna, což znamená, že můžete vytvořit vlastní vnější vzhled, který bude odpovídat vašim preferencím.

Součástí domu je také garáž, což je neocenitelný přínos jako další úložný prostor.

Liběšovice nabízí klidnou a velmi tichou lokalitu, což je ideální pro ty, kteří hledají odpočinek a klidný život. Poblíž se nachází krásná příroda a možnosti pro pěší výlety či sportovní aktivity.
Obec Liběšovice leží 10 km od města chmele a piva Žatec, které je na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. V těsné blízkosti se také nachází město Podbořany (7 km) a obec Blšany (4 km).

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří chtějí mít vlastní útulný domov v příjemném prostředí a moderním prostředí. Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku této úžasné nemovitosti.
Číslo zakázky: 023-NP07594
Město: Blšany
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 70 m2
Plocha pozemku: 250 m2
Zastavěná plocha: 86 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jakub Jiránek

Jiránek Jakub


 
Tel. na makléře:
+420 774 210 412

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.