Prodej domu, 160 m2, Břežany

8 486 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 160 m2, Břežany

Promyšleně architektem řešený dům pro velkou rodinu nebo sídlo menší firmy?

Na pozemku o celkové výměře 913 m2 získáte 3 podlažní dům ve svahu v klidné části obce Břežany přímo u zámku, máte tím garanci jasného a klidného souseda.

Umístění domu ve svahu s příjemným přístupem do každého podlaží umožňuje snadnou dostupnost kterékoliv místnosti a obzvláště v létě oceníte prostor, výhled z teras po celé polovině domu nebo i posezení pod krytou pergolou u jezírka.

První nadzemní podlaží nabízí nadstandardní prostor o velikosti 43 m2 v propojeném rafinovaně uspořádaném spojení kuchyně a obývacího pokoje. I z těchto jako z mnoha dalších místností lze pohodlně vyjít na terasu. Nadstandardní šatna o velikosti 7 m2, prostorná koupelna s 12 m2, technická místnost (nyní využívaná jako spíž o velikosti 8,5m2) a prádelna s umývadlem a WC končí výčet místností na tomto podlaží.

Dubovým schodištěm v otevřené chodbě vystoupáte do druhého nadzemního podlaží s celkem 5 pokoji (pokoj 1 o velikosti 18,5 m2, pokoj 2 o velikosti skoro 24 m2, pokoj 3 o velikosti 9,5 m2, pokoj 4 o velikosti 13 m2 a ložnice se 14 m2). I pro toto podlaží je zřízena plně vybavená koupelna s WC o velikosti 9 m2.

V suterénu je připravená bytová jednotka 1+kk s plnohodnotnou a spotřebiči vybavenou kuchyní, z ní je přístup do sprchového koutu a samostatného WC, z chodby vstoupíte přímo do pokoje s krbem pokojem o velikosti 18 m2, komory (další technické místnosti) o velikosti 8 m2. Příjemné posezení může být v zádveří, takto vytvořená zimní zahrada má velikost necelých 5 m2.

Mezi největší bonusy rodinného domu patří skvěle architektem řešený koncept domu, který vás překvapí prostorem, světlými místnostmi, pocitem volnosti a svobody, možnost využití suterénu jako další bytové jednotky, citlivé a vkusné zakomponování domu do svahu a tím vytvořený uzavřený prostor letního posezení u jezírka s pergolou. U domu vždy zaparkujete, k využití máte celý pozemek s upravenou zahrádkou před domem i mírně svažitou okrasnou zahradu.

Z Břežan je rychlá dostupnost do všech důležitých pracovních nebo turistických cílů: do Znojma 22 minut, na hranice s Rakouskem 20 minut, Pasohlávky 19 minut a do Brna 45 minut.

Tento dům nabízí po menších opravách velký potenciál a čeká na nové majitele, kteří ho promění ve svůj vlastní domov plný pohodlí a radosti ze života.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.
Číslo zakázky: 268-NP02341
Město: Břežany
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 160 m2
Plocha pozemku: 175 m2
Zastavěná plocha: 138 m2
Plocha zahrady: 903 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: podlahové
Doprava: Autobus
Voda: Studna
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 8
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Kratochvíl

Kratochvíl Petr


 
Tel. na makléře:
+420 602 767 818

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.