Prodej domu, 66 m2, Chodov

1 050 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 66 m2, Chodov

Už máte dost městského života, paneláky Vás vysávají a toužíte alespoň na víkend utéct do přírody, jak se říká nabít baterky. V tom případě pro Vás mám ideální nemovitost v obci Chodov u Bečova nad Teplou. Obec byla založena v 18. století a nachází se v nadmořské výšce 707 metrů nad mořem. Její umístění v okrese Karlovy Vary v těsné blízkosti Bečova nad Teplou Vám zaručí čisté životní prostředí. I když budete mimo městskou aglomeraci, můžete si dopřát vše co nabízí. V Bečově je významný zámek, hrad, botanická zahrada, základní škola i obchody. Do Karlových Varů je to 25 minut autem, do Plzně pak necelou hodinu. Za běžnými nákupy je pak nejblíže Toužim cca 13min. Nesmíme však zapomenout na obec Teplá s klášterem premonstrátů. Výletních míst je tady prostě bezpočet i díky CHKO Slavkovský les-ostrovu zeleně v lázeňském trojúhelníku, kde najdete klid a dosud málo narušenou přírodu.
Ale vraťme se k naší nemovitosti. I když se jedná o malý rodinný domek pravděpodobně z let 1930, alespoň podle původních dřevěných zárubní i dveří v domku, já nemovitost vidím spíše jako chaloupku s malou zahradou, pár ovocnými stromy a vlastním vrtem na vodu. Domek je opravdu malý, z předsíně se dostanete do kuchyňky, a dvou pokojíků. Do patra vede dřevěné schodiště a vstup do další podkrovní místnosti. Na dům dále navazuje garáž, využívaná spíše jako dílna. I když je před domem kanalizace a je možno se na ní připojit, tady najdete pouze suché WC a to ještě v havarijním stavu. Domek je připojený k elektrice, má hydroizolaci a funkční střešní krytinu. Uvnitř domu si budete připadat, jak v roce 1950 a bude třeba opravit omítky, a pravděpodobně i spoustu dalších věcí, ale to nic nemění na tom, že je to kouzelná chaloupka, kterou prostě chcete mít. A cena, prostě ideální. Nic co někoho zruinuje, ale bude mít radost z chaty v přírodě. Pro další informace mně neváhejte kontaktovat. Doporučuji i shlédnou vzdálenou virtuální prohlídku-matterport, kterou najdete taktéž v inzerci.
Orientační užitná plocha přízemí je 47 m2, podkroví 34,3 m2 a dílna 18,8 m2. Na pozemku je vybudovaný 19 m vrt pro čerpání vody.
Číslo zakázky: 270-NP00272
Město: Chodov
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 66 m2
Plocha pozemku: 409 m2
Zastavěná plocha: 87 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Voda: Zdroj pro celý objekt
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Viktor Klein

Klein Viktor


 
Tel. na makléře:
+420 775 556 690

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.