Prodej domu, 96 m2, Dobřichovice

12 500 000 czk / za nemovitost
vč. provize a právních služeb

Prodej rodinného domu, 96 m2, Dobřichovice

Dovoluji si Vám představit zajímavou nabídku rodinného domu se zahradou (1006 m2) ve vyhledávané a exkluzivní lokalitě Brunšov v Dobřichovicích, Praha- Západ. Brunšov se nachází na zalesněném kopci vysoko nad malebnou Berounkou, ve kterém našla zalíbení smetánka ( nejen) první republiky. Lokalita má velké kouzlo, nemovitosti zde patří do "rodinného stříbra" a i proto se obchodují ojediněle.

Dům, který Vám nabízíme, byl postavený v r. 1965 v souboru tří dvojdomků. Každý dvojdům je rozdělený na dvě samostatné nemovitosti s vlastním přístupem a vlastní zahradou. Dům má zastavěnou plochu 62 m2, obytnou plochu téměř 100 m2. Ve dvou obytných podlažích se nachází 3 pokoje, samostatná kuchyň, koupelna, WC spíž a šatna. Dům je podsklepený ( technická místnost, místnost na skladování dřeva a spíž), jeho základy jsou zděné. Konstrukce nadzemních podlaží je dřevěná, sedlová střecha je pokryta eternitem. Vnitřní zdi jsou omítnuté vápencovou omítkou, na podlahách jsou parkety nebo dlažby. Okna jsou plastová, dveře dřevěné, původní. V domě je instalována fotovoltaika a tepelné čerpadlo voda -vzduch. S vytápěním pomáhají i kamna na dřevo. Celkové náklady na provoz domu jsou proto mimořádně nízké, cca 2 500 Kč/ měsíčně.
Dům je v původním, dobře udržovaném stavu. Rekonstrukci si již zaslouží, samozřejmě je jen na Vás, jaký rozsah změny zvolíte.

V udržované zahradě rostou impozantní borovice, ořešák, broskvoně, jabloně, třešeň či slíva, dále mnoho keřů ( maliny, rybíz, rododendrony, ozdobný javor, ibišky, stále zelená bobkovišeň, motýlí keře či šeříky), množství růží, levandulí a cibulovin. Jednoduše řečeno, zahrada nádherně kvete od jara až do pozdního podzimu. Na pozemku je již neužívaná garáž.

Dobřichovice mají jedinečnou atmosféru, kompletní občanskou vybavenost - školy, školky, pošta, zdravotní služby, bohaté sportovní i turistické možnosti, restaurace, cukrárny, atd.. Mimořádně kvalitní je vlakové spojení s Prahou. Vlak jezdí 4 x za hodinu a na Smíchovském nádraží budete za 25 minut.

Další informace, které by Vás zajímali vč. stavebního regulativu, Vám ráda sdělím telefonicky. Nebo si rovnou zamluvte termín prohlídky. Budu se na Vás těšit.
Číslo zakázky: 205-NP09977
Město: Dobřichovice
Ulice: K Lomu
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 96 m2
Plocha pozemku: 1006 m2
Zastavěná plocha: 62 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Skeletová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Občanská vybavenost: Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 14
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Gabriela Červeňáková

Červeňáková Gabriela


 
Tel. na makléře:
+420 608 901 849

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.