Prodej domu, 112 m2, Doubravčice

11 900 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 112 m2, Doubravčice

Dovolujeme si Vám nabídnout novostavbu rodinného domu o dispozici 4+kk s designovými nadstandardními prvky a pozemkem o velikosti 816 m2.

Dům navržený firmou Ranný architects se nachází v ulici Nebeská, kde jak název napovídá, je opravdu klid. Dané místo nabízí výhledy do krajiny s orientací na jihozápad a na okolní domy.

Největší místností v domě je obývací pokoj společně s jídelnou a kuchyní, která má samostatnou spíž.Tento prostor nabývá na vzdušnosti díky otevřenému stropu do krovů se střešními okny s elektrickým ovládáním a s pojízdnými velkoformátovými posuvnými dveřmi na terasu do zahrady.
Dále se v domě nachází tři samostatné ložnice, každá s vlastním vstupem na zahradu. V domě jsou dvě toalety a jedna koupelna. Největší ložnice disponuje vlastní šatnou.
Pro lepší představu uvádíme vizualizace interiéru i exteriéru, jak by vypadaly plně dokončené a vybavené.
Dům má dva vstupy do domu - hlavní vstup ze zahrady a vstup z parkovacího stání, kde je hned u domu vymezený prostor pro dvě osobní auta.

Koupelna a samostatná toaleta jsou vybaveny kvalitními bateriemi značky Tres a skříňkami na zakázku. Celkový moderní a čistý vzhled dotváří pěkné designové interiérové prvky jako je velkoformátová dlažba, bezfalcové bílé dveře s matným kováním a vinylová podlaha v dekoru dřeva. Dále hliníková okna v antracitu a další sladěné materiály.

O vytápění se stará tepelné čerpadlo napojené na podlahové vytápění s funkcí chlazení.
Je udělána příprava na předokenní rolety, na kamerový systém, na video zvonek a dálkové ovládání venkovní brány. Na pozemku je retenční nádrž vhodná na zalévání zahrady, rovněž je připravené připojení pro zahradní pergolu, terasu či zahradní domek. Část domu pokrývá zelená střecha.

Z inženýrských sítí je připojen obecní vodovod, kanalizace a elektřina 230V a 400V.

Velmi zajímavá možnost se nabízí s převzetím stávajícího hypotečního úvěru na částku 6,3 mil. s úrokem 2,69% a fixací na necelé další 4 roky.

Občanská vybavenost obce zahrnuje mateřskou školu, komunitní školu, potraviny, restaurace, dětské hřiště a dům pro seniory. V roce 2024 se bude zahajovat výstavba základní školy.
Lékárna, supermarket Lidl, Penny, restaurace, pošta a další, včetně základní školy i školky se nachází 6 min autem a to v Mukařově, nebo veškerá občanská vybavenost včetně nemocnice, sportovního a kulturního vyžití v Říčanech či v Českém Brodě. Škola Open Gate v Babicích. Vše do 15min autem.

Spojení MHD do Prahy - 15 min autem na vlakové nádraží Říčany a 30 min vlakem na hlavní nádraží Praha. Autobusová zastávka je 150 m od domu, kde se autobusem dostanete do blízkého Mukařova, Českého Brodu atd.

Krásná příroda, kterou v létě protínají cyklotrasy a v zimě běžkařské dráhy jsou od domu na dosah ruky. Východně od Doubravčic se rozléhá národní přírodní rezervace Voděradské bučiny (cca 5 min chůze).

Zveme vás na prohlídkový den, který se bude konat po předchozí telefonické či e-mailové domluvě.
Číslo zakázky: 205-NP09655
Město: Doubravčice
Ulice: Nebeská
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 112 m2
Plocha pozemku: 816 m2
Zastavěná plocha: 146 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Věra Krulichová

Krulichová Věra


 
Tel. na makléře:
+420 296 240 407

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.