Prodej domu, 106 m2, Dřetovice

4 700 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 106 m2, Dřetovice

Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu v obci Dřetovice. Dům s dispozicí 2+kk a půdním prostorem s možností další vestavby dvou pokojů, disponuje užitnou plochou o celkové velikosti 106 m2.

Dům je vystaven z Itongu 45 cm, s vnější izolací polystyrénem 5 cm. Střecha je opatřena betonovými taškami Bramac, kvalitní plastová okna a dveře jsou od firmy Konex. Vytápění domu je zajištěno pomocí elektrokotle Protherm, v obývacím pokoji jsou navíc krbová kamna. Vnitřní dveře a zárubně jsou dřevěné, na podlaze je položena dlažba. Ohřev teplé vody zajišťuje el. bojler se zásobníkem na 120 l. V domě je instalováno bezpečnostní zařízení s alarmem Jablotron.

Pozemek o celkové rozloze 177 m2 je opatřen zámkovou dlažbou, celý pozemek je oplocen zídkou ze štípaného KB bloku, vjezd zajišťuje kovová pojezdová brána. Odkanalizování splaškových vod je řešeno jímkou na pozemku o velikosti 7 m3, kanalizace v obci bude vybudována do dvou let.

Dřetovice jsou obec ve středních Čechách, 15 km severozápadně od okraje Prahy, 9 km severovýchodně od Kladna a žije zde okolo 500 obyvatel. Obec spadá do obvodu pošty v sousední Stehelčevsi. Přímo v obci je dětská školka. Dřetovice leží v mělkém údolí v nadmořské výšce 250-290 m. Převážná část zástavby se rozkládá ve svahu na pravém břehu Dřetovického potoka.

Nemovitost lze financovat pomocí hypotečního úvěru, s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme.
Číslo zakázky: 023-NP07422
Město: Dřetovice
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 106 m2
Plocha pozemku: 177 m2
Zastavěná plocha: 129 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Marek Kotík

Kotík Marek


 
Tel. na makléře:
+420 722 222 228

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.