Prodej domu, 110 m2, Jaroměřice

2 900 000 czk / za nemovitost
včetně provize a realitního servisu

Prodej rodinného domu, 110 m2, Jaroměřice

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi rodinný dům o velikosti 3+1 s dvorem, zahradou a krásným zahradním domkem s terasou. Dům je situován v okrajové části obce, v klidové zóně. S možností využití jako celoročně obyvatelné chalupy.
Dům má samostatnou kuchyň, jídelnu/denní místnost, obývací pokoj, ložnici. Dále pak prostornou koupelnu s vanou, s masážním sprchovým koutem a závěsným WC, samostatný pisoár, prádelnu, velkou vstupní chodbu, komoru. Na obytný prostor navazují technické prostory - kotelna, sklad atd.
Konstrukce domu je cihlová, střecha sedlová krytá taškami, okna jsou dřevěná. Podlahy jsou kryté dlažbou nebo laminátem. Dům prošel částečnou rekonstrukcí. V roce 2012 byly provedeny částečné izolace a položeny podlahy, částečně rekonstruována elektřina, koupelna, prádelna, kuchyně atd.
Topení v domě je zajištěno plynovým kotlem, ohřev teplé vody kombinovaným bojlerem. Je možné topit i lokálními interiérovými kamny v jídelně.
Dům stojí ve vlastní zahradě, která je aktuálně využívaná k odpočinku. Na pozemku jsou vzrostlé okrasné keře a stromy, vytvořeny terasy a zbudován prostorný stylový zahradní domek s vlastní terasou. V zahradním domku je vybavená kuchyně, dostatek místa k odpočinku, relaxaci i spaní pro hosty.

Na zahradu u domu navazuje ještě další velká zahrada o ploše 1585 m2, kterou také nabízíme samostatně k prodeji. Tu je možné využít k aktivnímu zahradničení (aktuálně jsou na pozemku vzrostlé ovocné stromy). V případě koupě společně se zahradou výrazná sleva.

Jaroměřice jsou obcí s kompletní občanskou vybaveností. V obci je škola, školka, obchod, restaurace, volnočasový areál, fotbalové hřiště, pracovní příležitosti.
Brno je vzdáleno cca 1 hodinu jízdy autem.
Číslo zakázky: 020-NP07855
Město: Jaroměřice
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 110 m2
Plocha pozemku: 692 m2
Zastavěná plocha: 150 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: V bloku
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Zdeněk Podlezl

Podlezl Zdeněk


 
Tel. na makléře:
+420 608 134 358

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.