Prodej domu, 201 m2, Jedomělice

6 890 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 201 m2, Jedomělice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Jedomělice. Obec Jedomělice se nachází v okrese Kladno, kraj Středočeský. Rozkládá se patnáct kilometrů severozápadně od Kladna a deset kilometrů západně od města Slaný. Obec se nachází na hranici přírodního parku Džbán u pramene Byseňského potoka.
Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, jelikož klade důraz na jejich bezpečnost a pohodlí. Dům se nachází na samostatné parcele o rozloze 655m², která nabízí dostatek prostoru pro hraní a relaxaci na přiměřené zahradě.
Dům disponuje 3 pokoji, 3 koupelnami, pracovnou, kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem a je rozdělen do tří podlaží, čímž poskytuje dostatek soukromí a prostoru pro každého člena rodiny. Vybavení domu je částečné, můžete tak přizpůsobit prostor svým potřebám a představám.
Jednou z hlavních výhod této nemovitosti je její výborná poloha. V blízkosti domu se nachází školka, což usnadňuje cestu dětí do školy a zpět. V docházkové vzdálenosti je dětské a multifunkční hřiště, kde se děti mohou aktivně vyžít. Milovníky pěší a cykloturistiky nadchne okolní příroda, kde najdete spousty cest ať již mezi poli tak i v okolních lesích. S rodinou můžete zamířit na fotbalové hřiště a podpořit místní klub.
Dům je dobře udržovaný a ve velmi dobrém stavu, nemusíte řešit žádné velké renovace nebo opravy. V podstatě odemknout, zapnout topení a můžete bydlet. Orientace domu na jih zaručuje dostatek slunečního svitu během celého dne. K dispozici jsou také tři balkony o celkové ploše 15m², které poskytují příjemné místo pro relaxaci a odpočinek.
V podzemním podlaží nemovitosti nejdete sklep a další dvě místnosti, které nabízí dostatek úložného prostoru pro věci, které nepotřebujete každý den. Pro vaše vozidlo je k dispozici garáž o rozloze 24m², což zajišťuje bezpečné parkování. Technická místnost je samozřejmostí.
Jako bonus můžete využít odpočinkovou místnost s velkým krbem, která je zařízena v "Mysliveckém" stylu. Po těžkém sportovním či pracovním dni jistě uvítáte funkční vířivku, případně infrasaunu.
Co se týče infrastruktury, dům je dobře dostupný prostřednictvím silnic a autobusové dopravy. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří chtějí mít klidné a bezpečné prostředí pro svou rodinu, ale zároveň snadný přístup k veškerým potřebným službám. Plná občanská vybavenost je v 8 kilometrů vzdáleném městě Slaný.
Celkově lze říci, že tato nemovitost nabízí ideální podmínky pro rodiny s dětmi. Bezpečnost, rodinná atmosféra, školka, okolní příroda s možností vyžití je zde na prvním místě. Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na vaši zprávu!
Číslo zakázky: 023-NP07677
Město: Jedomělice
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 201 m2
Plocha pozemku: 655 m2
Zastavěná plocha: 75 m2
Plocha zahrady: 655 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Topení: Ústřední - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Zdroj pro celý objekt, Dálkový vodovod, Studna
Odpad: Septik, Jímka
Občanská vybavenost: Školka
Balkón: Ano
Lodžie: Ne
Sklep: 23
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Roman Rada

Rada Roman


 
Tel. na makléře:
+420 737 685 272

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.