Prodej domu, 329 m2, Jemnice

8 290 000 czk / za nemovitost
Cena včetně provize a právního servisu.

Prodej rodinného domu, 329 m2, Jemnice

Nabízíme Vám k prodeji krásný rodinný dům v kraji Vysočina v historickém městě Jemnice. Jedná se o samostatně stojící dům o dispozici 4 + 1 kousek od centra města.
Nemovitost má zastavěnou plochu 329 m2, zahradu 291 m2 a samostatně stojící garáž pro dvě auta o výměře 53 m2. Na pozemek je samostatný vjezd.
Kolaudace domu proběhla v roce 2006, garáž byla kolaudovaná v roce 2008. Nemovitost působí velmi prostorným dojmem. Velkou devizou vybavení domu je výtah a technické zázemí.
Dispozice domu: Přízemí (1 NP) – prostorná kuchyně s jídelním koutem a komorou, obývací pokoj s vchodem přímo na terasu, velká prostorná koupelna se sprchový koutem a rohovou vanou, samostatné WC, technická místnost s vchodem do zahrady.
Podkroví (2 NP) – dřevěné schodiště vás zavede do podkroví, které disponuje ložnicí s lodžií, dvěma pokoji, šatnou a samostatným WC.
Zahrada Vám poskytne místo k odpočinku, grilování, ale i k zahradničení a na své si přijdou i děti. Kutilové mohou využít prostor garáže, která nabízí dostatek místa i na dílnu.
Dům je napojen na elektřinu, plyn, obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění domu je plynové, ohřev teplé vody je plynovým kotlem. Na zahradě je studna, kterou je nutné zprovoznit pro využívání.
Dům je postaven z cihel a je zateplen. Okna jsou plastová. Střecha sedlová s vikýřem, na střeše je krytina pálena taška.
Jemnice je jedním z nejstarších měst na Moravě. Disponuje bohatou občanskou vybaveností. Minutu chůze od domu je obchod PENNY MARKET. Ve městě je autobusové i vlakové nádraží. Město je bohaté na historické památky a je proslulé slavností Barchan. K aktivnímu odpočinku slouží fotbalové, workout a dětské hřiště. V létě můžete využít koupání v přírodním biotopu.
Zaujala Vás tato nabídka? Neváhejte a rezervujte si svůj čas na prohlídkovém dni 31.10.2023 od 15 - 17h.
Číslo zakázky: 077-NP05901
Město: Jemnice
Ulice: Velká brána
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 329 m2
Plocha pozemku: 291 m2
Zastavěná plocha: 329 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Lenka Hojačová

Hojačová Lenka


 
Tel. na makléře:
+420 731 115 971

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.