Prodej domu, 155 m2, Kanice

6 990 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 155 m2, Kanice

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi rodinný dům o dispozici 4+1 s garáží, terasou a zahradou necelých 17km od Brna v obci Kanice.

Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku.

Zastavěná plocha a nádvoří je 208m2 a 155m2 zahrady.
Užitná plocha domu je 155m2.

Dům se nachází v tiché ulici, daleko od ruchu města, což vám umožní užívat si klidného a relaxačního života. Interiér domu je prostorný a světlý, s dostatek místa pro vaši rodinu a přátele. Obývací pokoj je centrálním prostorem, kde se můžete setkávat a trávit společné chvíle.

Dům má také tři ložnice, které nabízí dostatek soukromí pro každého člena rodiny. Zahrada je ideálním místem pro relaxaci, grilování a venkovní aktivity.
V přízemí se nachází hlavní vstupní prostor s prostornou chodbou propojující samostatný obývací pokoj, kuchyň, koupelnu, WC, další pokoj a vstup na dvůr a do sklepa. V obývací místnosti se nachází dřevěné schodiště propojující přízemí s prvním patrem, kde naleznete dvě ložnice z jedné z nich je přístup na střechu garáže prvoplánově sloužící jako terasa. Dále je možnost provedení rekonstrukce WC v prvním podlaží a vestavěné skříně do kterých se dostanete z prostoru propojujícího obě ložnice a schodiště.

Dům je napojený na všechny IS. O teplo domova v ústředních radiátorech i o ohřev vody se v současné chvíli stará plynový kotel či kotel na pevná paliva. Dům navíc disponuje vlastní studnou.

Tento rodinný dům v obci Kanice je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné a odpočinkové prostředí, zároveň však s dobrou dostupností do do centra města Brna. Máte-li zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Toto místo může být vaším novým domovem, kde si užijete pohodový život na venkově.

V obci Kanice se nachází školka i základní škola, obchod a lékař.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Berte prosím na vědomí, že uvedená výměra může být pouze orientační.

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Číslo zakázky: 268-NP02020
Město: Kanice
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 155 m2
Plocha pozemku: 363 m2
Zastavěná plocha: 208 m2
Plocha zahrady: 155 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Telekomunikace: Internet
Topení: Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Voda: Rozvod studené a teplé vody, Studna
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 16
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Filip Engl

Engl Filip


 
Tel. na makléře:
+420 777 330 440

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.