Prodej domu, 150 m2, Kelč

3 540 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 150 m2, Kelč

Nabízíme k prodeji samostatně stojící zděný RD a přilehlé pozemky o celkové rozloze 4179m2 v rámci insolvenčního řízení. Popis nemovitosti vychází z informací znaleckého posudku:
Jedná se o samostatně stojící původní vesnický RD s obytnou částí a navazujícími hospodářskými částmi. RD je částečně podsklepený (ne pod obytnou částí), s jedním obytným NP a obytným podkrovím. Dům je zděný ze smíšeného zdiva založený na kamenných základových pasech a masivní kamenné podezdívce. Vnitřní omítky jsou vápenné, vnější vápenné. Okna jsou plastová s izolačním sklem. Stropy nad obytnou částí jsou dřevěné. Střecha je sedlová s dřevěným krovem a taškovou krytinou. Podlahy jsou s běžnými povrchy. RD je původního stáří minimálně 100 let. v r. 1990 proběhly stavební úpravy - oprava krovu s novou střešní krytinou, fasáda, zčásti v přízemí -nové stropy, nové interiérové dveře , nová přípojka vody, kanalizace a el - rozvody Cu. V r. 1997 byla provedena nová plynová přípojka. V r. 2002-2012 byla provedena přístavba verandy a byly provedeny nové klempířské prvky. Dále byla udělána nová kuchyně, nové podlahy a v r. 2008 nová plastová okna. Hospodářské budovy jsou v jižní části funkčního celku bývalá stodola se sedlovou střechou sloužící jako garáž a sklad a ze severu navazující bývalé chlévy - zděná stavba se sedlovou střechou a původní cementovou krytinou. Na obytnou část navazující stodola s kotelnou - též se jedná o zděnou stavbu se sedlovou střechou a taškovou krytinou. RD je napojen na veřejné rozvody el., vodovod, odpady jsou svedeny do jímky. Vytápění je ÚT s kotlem na TP, elektrokotlem a kotlem na plyn.
Nemovitost je prodávána v rámci insolvenčního řízení vedeného pod značkou KSOS 22 INS 16906/2022 u Krajského soudu v Ostravě.
Více informací u makléře nabídky a též ve znaleckém posudku, který je k dispozici.
Více informací je také zveřejněno v insolvenčním rejstříku na adrese justice.cz
Výměry a uvedené údaje jsou pouze orientační
Číslo zakázky: 020-NP08476
Město: Kelč
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 150 m2
Plocha pozemku: 4179 m2
Zastavěná plocha: 512 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Septik, Jímka
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Miroslav Hodina

Hodina Miroslav


 
Tel. na makléře:
+420 608 174 488

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.