Prodej domu, 200 m2, Lednice

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej vily, 200 m2, Lednice

Nabízíme k prodeji jedinečnou vilu, která v sobě nese historii a výjimečnou architektonickou hodnotu. Postavil ji v roce 1903 slavný architekt Carl Weinbrenner pro knížecího nadlesního Franze Jandu. Nachází se v Jihomoravském kraji v malebné obci Lednice na ulici Nádražní v klidné lokalitě, doslova kousek od centra obce, zámku a veškeré občanské vybavenosti, což přináší skvělou pohodu k idylickému bydlení. Atraktivitu nemovitosti zvyšuje i vlastní vchod do lednického parku.

Vila má dvě nadzemní podlaží, je částečně podsklepena a připojena na všechny inženýrské sítě. Dům tvoří suterén se sklepem, v 1. NP čtyři prostorné pokoje, kuchyně a velkorysá chodba se schodištěm do podkroví, kde je jedna obytná místnost. Vila je určena ke kompletní rekonstrukci. To otevírá široké možnosti. Můžete si ji přizpůsobit podle svých představ a přeměnit na prostorný rodinný dům, letní sídlo s bazénem, venkovním posezením a okrasnou zahradou, ale také je ideální pro podnikání jako reprezentativní sídlo firmy, penzion či hotel, k čemuž i vybízí prémiová lokalita navštěvovaná několika stovkami tisíc turistů ročně. S rozlohou pozemku 1.349 m2 a užitnou plochou domu cca 200 m2 máte prostor pro realizaci všech svých snů po moderním bydlení s nádechem historie. Potenciál skrývá i půdní prostor, vhodný k účelnému využití a možné přestavbě. Tím se z ní dá vytvořit ideální několikagenerační bydlení. Důležité je, že budova není památkově chráněna, což Vám dává větší volno při rekonstrukci a úpravách.

Vilu obklopuje prostorná a oku lahodící zahrada s vlastní studnou, kde najdete i užitný dvorek s hospodářským stavením s prostornou půdou s možností vestavby podkroví. Také zde se nabízejí rozsáhlé možnosti k přebudování. Nejenom na altán či pergolu, ale třeba na další bydlení na Vašem pozemku, domácí wellness centrum se saunou a vířivkou nebo si je můžete přebudovat na prostornou garáž. Dále si zde můžete vytvořit kreativní ateliér nebo dílnu a v případě, že jste podnikatel, můžete přeměnit stavení na kancelářský prostor pro svou firmu. Existuje opravdu mnoho variant.

Lednice je velmi vyhledávanou turistickou lokalitou a nachází se v srdci Lednicko-valtického areálu s některými z nejkrásnějších historických památek.

Nechte se unést historií a kouzlem této vily v Lednici. Toto je jedinečná šance na investice do nemovitosti, která se může stát Vaším vlastním pokladem.

Bezproblémové financování hypotečním úvěrem. Pro více informací neváhejte kontaktovat realitního makléře, který Vám rád poskytne další podrobnosti o této jedinečné nabídce.

Vaše příležitost začíná právě zde v Lednici na samém jihu prosluněné Moravy.
Číslo zakázky: 077-NP05906
Město: Lednice
Ulice: Nádražní
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 200 m2
Plocha pozemku: 1349 m2
Zastavěná plocha: 337 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Doprava: Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Studna
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Stehlík

Stehlík Michal


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 940

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.