Prodej domu, 139 m2, Litoměřice

7 900 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 139 m2, Litoměřice

Dovoluji si Vám představit atraktivní nabídku řadového rodinného domu v klidné severozápadní části Litoměřic. Tento domov nabízí útulné bydlení ve městě s bohatou historií a přírodními krásami, s rychlým přístupem do centra a kompletní občanskou vybaveností v okolí

Na prodej je dvoupodlažní řadový dům s obyvatelným podkrovím, o dispozici 4kk, celkovou podlahovou výměrou 110 m² a užitnou plochou 139 m². V přízemí se nachází chodba, z níž se dostaneme do obývacího pokoje s krbem, dále pak oddělená kuchyň vybavená kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, samostatné WC a spíž. Druhé nadzemní podlaží nabízí dětský pokoj, ložnici a koupelnu spojenou s toaletou, která je vybavena dvěma umyvadly. Na chodbě je pak k dispozici velká vestavěná skříň. Podkroví domu je v současné době využíváno jako pracovna a nabízí přístup na menší půdu. K dispozici je též prostorný sklep. Dům stojí na pozemku o celkové ploše 363 m², z čehož 92 m² tvoří zastavěná plocha domu a 271 m² zahrada. Zahrada je vybavena bazénem, který je možné revitalizovat (2 roky nepoužívaný). Nabízí dostatek prostoru pro vybudování posezení s pergolou, zahradničení a jiných aktivit.

Dům je technicky dobře vybaven: Je v hezky udržovaném stavu, má sedlovou střechu pokrytou lepeným šindelem, plastová okna a je zateplen. Velký sklep poskytuje úložný prostor a je zde umístěn plynový kotel a bojler značky Buderus, jehož kotel má stáří 6 let. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě (elektřina, voda, plyn, kanalizace) a parkování je možné přímo před domem.

Nemovitost se nachází v Pokraticích, tedy klidnější severozápadní části Litoměřic. Do centra se lze dostat autem za 4 minuty, nebo autobusem (se zastávkou jen 5 minut od domu) za 15 minut. V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost - základní škola, dvě mateřské školy, potraviny, dětská a sportovní hřiště, lékárna, pošta, řada restaurací, apod. Pro milovníky přírody se v okolí Litoměřic nabízí malebné výlety do okolních kopců a vrcholů, jako je Křížová hora, Dlouhý vrch, nebo Varhošť, které poskytují úchvatné výhledy na krajinu. Turistické trasy v okolí jsou dobře značené a přístupné pro všechny věkové kategorie. Milovníci kultury zase mohou navštívit divadelní představení v místním divadle, či se projít historickým centrem města s bohatou historií.

Tento dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s možností dalšího využití a případné rekonstrukce dle vlastních představ. Zaujala Vás tato nabídka? Neváhejte mě kontaktovat pro další informace nebo domluvu prohlídky. Těším se, až Vám budu moct tento domov ukázat a pomoci najít místo, kde budete chtít zůstat. Těším se na vaše dotazy a případnou spolupráci.
Číslo zakázky: 024-NP06541
Město: Litoměřice
Ulice: Sokolská
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 139 m2
Plocha pozemku: 363 m2
Zastavěná plocha: 92 m2
Plocha zahrady: 271 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 12
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Radek Chloupek

Chloupek Radek


 
Tel. na makléře:
+420 736 442 088

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.