Prodej domu, 190 m2, Lnáře

11 900 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 190 m2, Lnáře

V exkluzivním zastoupení klienta Vám zprostředkuji koupi rodinného domu s garáží, tepelným čerpadlem, vlastní 8m hlubokou studnou, čističkou odpadních vod a skleníkem.
Dům se nachází v obci Lnáře (okr.Strakonice), které leží 30km od Písku, 30km od Strakonic. Žije zde 676 obyvatel, naleznete zde ZŠ, MŠ, hospodu, kde se konají zábavy s živou hudbou.

Přízemí je o dispozici 3+1 a v 1.patře naleznete plnohodnotný byt o dispozici 2+1. Lze jednoduše zřídit samostatný vchod přiděláním venkovního schodiště.

Celé přízemí domu bylo v roce 2023 kompletně zrekonstruováno, v celém domě je nové topení, odpady, rozvody vody, elektřiny.

V přízemí nalezneme zádveří, ze kterého vedou jedny dveře na WC (vhodné při venkovním pobytu) a další do chodby, ze které se plynule dostaneme do velice prostorného obývacího pokoje (uprostřed je komín, kde lze v budoucnu jednoduše instalovat krbovou vložku) a pokračujeme do kuchyně (v blízké době bude instalována nová kuchyňská linka).

Na druhé straně chodby je vstup do prostorné koupelny s rohovou vanou, sprchovým koutem, umyvadlem a pračkou. Po celé ploše je instalováno podlahové topení.
Dále v přízemí nalezneme další pokoj, za kterým je ještě jedna místnost vhodná třeba jako osobní šatna.

Z obývacího pokoje jdeme po dřevěných schodech do horního patra. Zde se můžeme vydat do horního pokoje, koupelny s WC nebo do pracovny spojené s ložnicí. Odsud vedou dveře na terasu /cca 15m2).

Pokud hledáte klidné bydlení u rybníka, v domě, který má vlastní studnu (v roce 2024 bude obecní vodovod), tepelné čerpadlo, dostatek místa a soukromí a navíc s garáží, nad kterou je rozsáhlý půdní prostor nabízející různé využití dle Vašich představ, na nic nečekejte a kontaktujte mne pro domluvení osobní prohlídky.
Číslo zakázky: 024-NP06250
Město: Lnáře
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 190 m2
Plocha pozemku: 298 m2
Zastavěná plocha: 410 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: V rekonstrukci
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Martin Sedláček

Sedláček Martin


 
Tel. na makléře:
+420 777 440 880

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.