Prodej domu, 186 m2, Malá Morávka

16 000 000 czk / za nemovitost
včetně provize a právního servisu

Prodej rodinného domu, 186 m2, Malá Morávka

Toužíte po bydlení nebo rekreaci v úžasném klidu a krásné čisté přírodě? Navíc v horské lokalitě podhůří Jeseníků? Tak tato nabídka je určena právě pro vás.
Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o celkové dispozici 6+kk se zahradou a garáží. Nemovitost je využívaná k celoročnímu bydlení.
V 1.NP se nachází vstupní chodba s úložným prostorem, dále se vstupuje do velkého obývacího pokoje s posezením a krbem. Z pokoje jsou jednotlivé vstupy do všech místností, ložnice, kuchyně, koupelny, WC a technické místnosti. V obývacím pokoji je zděný krb na tuhá paliva, který s dřevěným trámovým stropem vytvářejí tu správnou atmosféru. Podlahy jsou v celém přízemí dřevěné v kombinaci s podlahovým topením, v koupelně, technické místnosti a WC je položená dlažba.
Ve 2.NP jsou celkem čtyři pokoje a dvě koupelny se sprchovým koutem a WC. Na podlahách je dřevo, v koupelnách je položená dlažba. Z jednoho pokoje je vstup na půdu, která je pochozí a osvětlená.

Nemovitost je kolaudovaná v roce 2009, celková užitná plocha je 186 m², zimní zahrada 24 m². Vytápění domu je řešeno tepelným čerpadlem, které je napojeno na dva zásobníky vody. Jeden zásobník má objem 200 litrů a je určen pro vytápění celého domu. Druhý zásobník má objem 200 litrů na teplou vodu do kuchyně a všech koupelen. Součástí systému je i rekuperace vzduchu, která má 3 ovládací režimy. Voda je napojená na obecní vodovod. Kanalizace je svedená do čističky odpadních vod. Elektřina 230/400 V. Dům je zděný a dokonale tepelně izolován vatou a dřevem, krovy a stropy jsou také izolovány vatou o celkové tloušťce 16 cm, což zajišťuje celoročně dokonalý tepelný komfort. Okna jsou dřevěná s trojsklem. Dům je postaven nově včetně základů.

Vedle domu je krytá zimní zahrada, která skýtá dostatek pohodlí pro celoroční relaxování i posezení s rodinou a přáteli. Prostorná zahrada je členitá a nádherně udržovaná. Na zahradě se nachází vlastní studna, která se využívaná na zalévání okrasných dřevin, záhonků i kanadských borůvek.
Součástí pozemku je samostatná zděná garáž s dílnou. Vjezdová vrata jsou na dálkové ovládání. Součástí prostor je spižírna s chladným prostorem k uskladnění potravin. Nad garáží je prostorná půda pro uskladnění věcí.

Dům se nachází přímo u lesa v naprostém klidu s výhledem do krajiny a je připravený k okamžitému bydlení nebo rekreaci.
Obec Malá Morávka nabízí spousty možností rekreačního a sportovního vyžití. Morávka je jedna z největších turistických a lyžařských oblastí v Jeseníkách. Lyžařské areály Myšák, U Pradědu, SKI Aréna Karlov, Klobouk, Čerťák a Kopřivná nabízejí desítky sjezdovek, oblíbená je i ledová stěna a upravované trasy Jesenické lyžařské magistrály, které běžkaře zavedou až na Praděd. V létě cyklisty lákají Funpark a Bikepark Kopřivná nebo naučné stezky.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na osobní prohlídce.
Číslo zakázky: 077-NP06013
Město: Malá Morávka
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 186 m2
Plocha pozemku: 885 m2
Zastavěná plocha: 106 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Odpad: Čistička odpadních vod pro celý objekt
Plyn: Individuální
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Tomáš Šmídek

Šmídek Tomáš


 
Tel. na makléře:
+420 725 777 142

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.