Prodej domu, 180 m2, Meclov

7 999 999 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 180 m2, Meclov

Hledáte klidné a bezpečné bydlení pro svou rodinu? Milujete přírodu? Tak právě pro Vás by mohla být ideální tato jednopodlažní novostavba v obci Němčice, pouhých 5 km od Horšovského Týna, 8 km od Domažlic a přibližně 20 km od Německých hranic.

Tato nádherná, zděná novostavba 5+kk nabízí 210 m2 zastavěné a 180 m2 užitné plochy. Disponuje 4 pokoji, obývacím pokojem s kuchyní, prostornou koupelnou, špajzem, technickou místností a nabízí dvě toalety. Centrem dění uvnitř domu bude prostorný obývací pokoj s krbem a s přímým vstupem na velkou, zastřešenou terasu. Venku jistě oceníte dětské houpačky a pískoviště, kde budete mít děti stále na očích. K dispozici je také zpevněné venkovní stání a příprava na pergolu. Na pozemku o rozloze 2234 m2 se nachází stodola, která nyní slouží k uložení zahradního náčiní. Tato nemovitost nabízí dostatek prostoru i pro velkou rodinu.

Dům je vybaven čerpadlem voda x vzduch. Vytápění je rozvedeno v podlaze ve všech místnostech kromě špajzu, kde je chlad žádoucí. Za obrovskou výhodu se dá v dnešní době považovat krb v obývacím pokoji. Pitná voda je z vlastní studny a je zde čistička odpadních vod. Teplou vodu ohřívá elektrický bojler umístěný v technické místnosti, kde je také přípojka pro pračku a sušičku.

Právě probíhá kolaudace a do prodeje bude hotova!

Pozemek je dostatečně velký pro další výstavbu třeba vašich dětí. Z obou stran je přístupný z obecní cesty. Je tedy vhodný jako investice, jistota do budoucna, nebo jej můžete rozdělit a prodat hned.

Velkou předností je dle slov majitelky, přátelský vztah mezi sousedy. Dokonce společnými silami vybudovali nedaleké veřejné posezení, kde se s dětmi scházejí a společně opékají buřty.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, tak mě neváhejte kontaktovat a domluvit si nezávaznou prohlídku.
Rádi Vám pomůžeme i s případným financováním.
Číslo zakázky: 003-NP04318
Město: Meclov
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 180 m2
Plocha pozemku: 2234 m2
Zastavěná plocha: 210 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Energetická náročnost budovy: G
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ne
Topení: Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Voda: Studna
Odpad: Čistička odpadních vod pro celý objekt
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petra Palušná

Palušná Petra


 
Tel. na makléře:
+420 773 969 809

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.